Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Bilferie > Italien Privatlivspolitik  
Italien
Rejsebureauer
Der er i øjeblikket ingen bureauer, der har rejser til Italien.

 Klik her for at se hvilke bureauer, der har bilferie
Tilføj en kommentar om Italien
Tilføj kommentar
Italien - også kaldet støvlelandet p.g.a. landskabets form - er verdenskendt for det fantastiske italienske køkken, fantastisk vejr og et par tusinde års historie.

Italien er et unik ferieland der kan besøges året rundt. Landet byder på alt lige fra spændende storbyferier som Firenze, ilano og Rom med masser af shopping og kulturskatte. Er du til badeferie ved Rivieraen eller ved Adriaterhavets kyststrækninger med lækre strande er der også meget at vælge imellem.

En af verdens mest særprægede byer finder du også i Italien. Byen Venedig er bygget "ovenpå" vandet, og næsten al trafik foregår af vandvejene.

Italien har alt hvad hjertet begærer af historiske monumenter, førsteklasses museer, middelalderlandsbyer, sportsaktiviteter og unikke landskaber og krydret med et behageligt middelhavsklima samt en spændende kultur og gastronomi er Italien et fantastisk rejsemål.


Find bilferie til Italien
Se rejsebureauer der tilbyder bilferie til Italien her
> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen