Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Om personlige oplysninger Privatlivspolitik  
Privatlivspolitik

Persondatapolitik/privatlivspolitik

Her kan du læse, hvordan Rejsestart.dk behandler og opbevarer personlige data. Hvis du har nogen spørgsmål, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os.

Denne politik er senest opdateret d. 17. maj 2018 og er gældende fra d. 25. maj 2018.

1. Ejeroplysninger og kontaktoplysninger
Rejsestart.dk
CVR-nr. 36054387
Damvej 114
8471 Sabro
Telefon: +45 25 94 08 03
E-mail: info@rejsestart.dk

2. Databeskyttelsesansvarlig hos Rejsestart.dk
Ved spørgsmål eller anden henvendelse omkring vores persondatapolitik bedes du rette direkte kontakt til vores databeskyttelsesansvarlige.

Rasmus Skov
Telefon: +45 25 94 08 03
E-mail: info@rejsestart.dk

3. Dataindsamling og brug af personoplysninger
Rejsestart.dk indsamlet aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger gennem samtykke ved registrering, deltagelse i en undersøgelse m.v. Hvis du giver os disse personoplysninger vil vi lagre disse oplysninger og bruge dem til at besvare din forespørgsel, til markedsføring, til kundeservice, til analyse af salg m.v.

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart medmindre, at du selv udtrykkeligt giver samtykke til dette.

Vi indsamler desuden ingen særligt personfølsomme oplysninger om dig.

4. Behandling af personoplysninger – samtykke
Hvis du selv aktivt har givet samtykke til at modtage nyhedsbreve fra os, enten igennem afkrydsning af accept i en konkurrence, gennem en pop-up besked på hjemmesiden eller noget tilsvarende, behandler vi din e-mailadresse, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på mail@Rejsestart.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

5. Datasikkerhed
Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

5.1 Databehandleraftaler
Rejsestart.dk har indgået databehandleraftale med vores databehandlere samt forskellige systemleverandører, IT-samarbejdspartnere og andre virksomheder, som vi deler data med, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler for beskyttelse, behandling og opbevaring af dine personoplysninger.

6. Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning
Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til direkte til vores databeskyttelsesansvarlige:

Rasmus Skov
Telefon: +45 25 94 08 03
E-mail: info@rejsestart.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet i henhold til bogføringslovens krav.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

6.1 Retten til at blive glemt
Den nye persondataforordning, der trådte i kraft d. 25. maj 2018, sikrer dig retten til at blive glemt. Det vil sige, at du har krav på, at Rejsestart.dk fjerner personlige data, som du ikke længere ønsker offentliggjort, behandlet eller opbevaret.

Du kan få slettet dine personlige oplysninger ved at kontakte vores databeskyttelsesansvarlige på ovenstående email-adresse.

7. Databrud
Rejsestart.dk er forpligtet til at anmelde brud på persondatasikkerheden og vil i tilfælde af dette kontakte Datatilsynet uden unødig forsinkelse og senest 72 timer efter, at den databeskyttelsesansvarlige er blevet bekendt med bruddet.

Rejsestart.dk har processer, der løbende tjekker om der har været databrud, og vi har udarbejdet en beredskabsplan for håndtering af databrud

8. Dokumentationspligt
Rejsestart.dk stiller gerne alt nødvendig dokumentation til rådighed for relevante myndigheder. Heriblandt men er ikke begrænset til:

  • Databehandleraftaler
  • Procesbeskrivelser
  • Databeskyttelsespolitik
  • Datamapping
  • Personalehåndbog
  • Beredskabsplan for databrud
  • Dokumentation for at data er lovligt indsamlet

9. Cookiepolitik
Dette website anvender cookies i henhold til nedenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Formål med brug af cookies på websitet: Intern / 1. parts cookies Ekstern / 3. parts cookies
Teknisk funktionalitet ja ja
Trafikmåling ja nej
Annonceafvikling (frekvens, brugermåling o.lign.) ja nej
Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering nej nej


Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Sådan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvad cookies bruges til på vores website
Cookies anvendes til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

Google Analytics (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måltrafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Annoncenetværk
Websitet anvender følgende annoncenetværk:

  • Google
Det er muligt at fravælge, at du indgår i en række annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen her: http://minecookies.org/fravalg

10. Ændringer i privatlivspolitik
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website.

11. Klagemulighed
Hvis du ønsker at klage over Rejsestart.dk’ behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Nyheder
Sådan er reglerne for dine dagpenge udenlands
Mange bliver hvert år sikret af dagpenge via a-kassen, når de enten ikke har fundet et job, holder en pause eller befinder sig mellem jobs. Mange er dog også i tvivl om, hvordan de gældende regler er, og hvordan man skal forholde sig til forskellige situationer. I denne artikel sætter vi fokus på, hvordan du kan tage dine dagpenge med til udlandet – og et par andre vigtige ting.
 Læs mere her
Prøv dit flysæde inden rejsen: Emirates introducerer virtual reality-kabine
Som det første flyselskab giver Emirates dig nu mulighed for en 360 graders 3D-rundvisning i verdens største passagerfly. Så kan du teste udsigten fra dit sæde, inden du booker din plads.
 Læs mere her
Tyskland er smertens vej for feriebilister
Dugfrisk statistik fra SOS International afslører, hvor uheldene sker - og tager et opgør med gamle bilferie-myter.
 Læs mere her
De bedste overnatningssteder i Aarhus
Er du på udkig efter en ferie i Aarhus, er der masser af gode grunde til at gøre noget ved snakken. Aarhus byder nemlig på rigtig meget forskelligt, og det er på mange måder Danmarks bedste mulighed for at kombinere strand og storby, og herudover er der også masser af fantastisk kultur, hvis man er til den slags.
 Læs mere her
Pakketips til rejsen (kun) med håndbagage
Det er lidt af en gave for de rejselystne danskere, at mange flyselskaber nu tilbyder rejser til meget små penge. Ofte vil man dog heller ikke have bagage inkluderet, og det stiller selvfølgelig krav om, at man kan pakke en god håndbagage. Vi stiller derfor skarpt på, hvordan man sagtens kan komme afsted med meget lidt bagageplads.
 Læs mere her
 Se alle nyheder
> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen