Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Om personlige oplysninger Privatlivspolitik  
Privatlivspolitik

Rejsestart.dk har en politik for behandlingen af personfølsomme data. Den er beskrevet nedenfor, såfremt du har spørgsmål eller kommentarer, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

Rejsestart.dk ApS
Viborgvej 159A
8210 Århus V
Telefon: 25 94 08 03
Email: info@rejsestart.dk

Nyhedsbreve

Er du registreret på vort nyhedsbrev kan du altid framelde dig dette direkte fra siden: http://www.rejsestart.dk/nyhedsbrev/ såfremt du ikke ønsker at modtage det længere.

Deklaration af websitets brug af cookies

Formål med brug af cookies på websitet: Intern / 1. parts cookies Ekstern / 3. parts cookies
Teknisk funktionalitet ja nej
Trafikmåling ja nej
Annonceafvikling (frekvens, brugermåling o.lign.) ja nej
Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering nej nej

Cookies

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Sådan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvad cookies bruges til på vores website
Cookies anvendes til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

Google Analytics (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måltrafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Annoncenetværk

Websitet anvender følgende annoncenetværk:

  • Google

Det er muligt at fravælge, at du indgår i en række annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen her: http://minecookies.org/fravalg

Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Rejsestart.dk, skal du rette henvendelse på info@rejsestart.dk eller telefon 25 94 08 03. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Nyheder
Stort udvalg af sommeraktiviteter i Østrig
Udbuddet af aktivitetsmuligheder spænder bredt, du finder alt lige fra lækker gastronomi, til interaktive museums mv.
 Læs mere her
KAT Bike lokker nye cykelgæster i bjergene
Kitzbüheler Alperne er et af Østrigs mest spændende og udfordrende områder til mountainbiking, men fra denne sæson er det ikke længere forbeholdt eksperter og vovehalse at begive sig ud på de smalle og kuperede single-tracks. Et nyt spor henvender sig til motionister og mindre øvede.
 Læs mere her
Verdens stejleste kabelbane åbner i Norge
Den 20. maj indvies verdens stejleste kabelbane, Loen Skylift, på fjeldet Hoven i Fjord Norge i det vestlige Norge. Loen Skylift bevæger sig 1.000 højdemeter på blot fem minutter og er skabt for at gøre naturen, udsigten og vandreruterne på toppen af fjeldet tilgængelige for alle - hele året rundt. Sammen med kabelbanen åbner en ny fjeld-restaurant med panoramaudsigt.
 Læs mere her
Vietnam byder på store oplevelser: her 5 du ikke må misse!
Det er næsten blevet et must for unge mennesker at tage ud på en rejse, når de har fået deres studentereksamen. Mange kalder denne rejse for en slags dannelsesrejse, hvor man lærer ting om verden og livet, som man ikke kan lære på skolebænken. Her kommer man ud og oplever verden, og får en tiltrængt pause fra studielivet, før man eventuelt skal videreuddanne sig.
 Læs mere her
På rejse med de ansatte – hvordan er reglerne
Overvejer man en tur med ansatte til sol og varme som en del af jobbet, så husk at der er visse regler der skal overvejes, såfremt man vil undgå beskatning af den ansatte.
 Læs mere her
 Se alle nyheder
> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen