Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Hjælp Privatlivspolitik  
Hjælp
Rejsestart.dk er tænkt som en hjælp til de tusindvis af danskere der hvert år drager på ferie.

Hvis du har spørgsmål til indholdet på siden hører vi meget gerne fra dig. Hvis du ligeledes har problemer med at bruge Rejsestart.dk, eller hvis der mod forventning er noget du har problemer med at få til at virke, så hører vi også meget gerne fra dig.

 Kontakt os her
Nyheder
Nye film skal bidrage til bedre sikkerhed i de norske fjelde
Det er ikke kun på skiferien i Norge at der er redningsaktioner, det er der også ved de mest attraktive fjeldtoppe i løbet af sommeren og de er taget til de sidste år. Derfor lancerer Visit Norway nu en ny informationskampagne for at vende tendensen.
 Læs mere her
Sound Jar som din nye rejsemakker
Kan du godt lide og høre musik på din ferie? Og skal du på ferie med vennerne denne sommer?
 Læs mere her
Stort udvalg af sommeraktiviteter i Østrig
Udbuddet af aktivitetsmuligheder spænder bredt, du finder alt lige fra lækker gastronomi, til interaktive museums mv.
 Læs mere her
KAT Bike lokker nye cykelgæster i bjergene
Kitzbüheler Alperne er et af Østrigs mest spændende og udfordrende områder til mountainbiking, men fra denne sæson er det ikke længere forbeholdt eksperter og vovehalse at begive sig ud på de smalle og kuperede single-tracks. Et nyt spor henvender sig til motionister og mindre øvede.
 Læs mere her
Verdens stejleste kabelbane åbner i Norge
Den 20. maj indvies verdens stejleste kabelbane, Loen Skylift, på fjeldet Hoven i Fjord Norge i det vestlige Norge. Loen Skylift bevæger sig 1.000 højdemeter på blot fem minutter og er skabt for at gøre naturen, udsigten og vandreruterne på toppen af fjeldet tilgængelige for alle - hele året rundt. Sammen med kabelbanen åbner en ny fjeld-restaurant med panoramaudsigt.
 Læs mere her
 Se alle nyheder
> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen