Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Hjælp Privatlivspolitik  
Hjælp
Rejsestart.dk er tænkt som en hjælp til de tusindvis af danskere der hvert år drager på ferie.

Hvis du har spørgsmål til indholdet på siden hører vi meget gerne fra dig. Hvis du ligeledes har problemer med at bruge Rejsestart.dk, eller hvis der mod forventning er noget du har problemer med at få til at virke, så hører vi også meget gerne fra dig.

 Kontakt os her
Nyheder
Stort udvalg af sommeraktiviteter i Østrig
Udbuddet af aktivitetsmuligheder spænder bredt, du finder alt lige fra lækker gastronomi, til interaktive museums mv.
 Læs mere her
KAT Bike lokker nye cykelgæster i bjergene
Kitzbüheler Alperne er et af Østrigs mest spændende og udfordrende områder til mountainbiking, men fra denne sæson er det ikke længere forbeholdt eksperter og vovehalse at begive sig ud på de smalle og kuperede single-tracks. Et nyt spor henvender sig til motionister og mindre øvede.
 Læs mere her
Verdens stejleste kabelbane åbner i Norge
Den 20. maj indvies verdens stejleste kabelbane, Loen Skylift, på fjeldet Hoven i Fjord Norge i det vestlige Norge. Loen Skylift bevæger sig 1.000 højdemeter på blot fem minutter og er skabt for at gøre naturen, udsigten og vandreruterne på toppen af fjeldet tilgængelige for alle - hele året rundt. Sammen med kabelbanen åbner en ny fjeld-restaurant med panoramaudsigt.
 Læs mere her
Vietnam byder på store oplevelser: her 5 du ikke må misse!
Det er næsten blevet et must for unge mennesker at tage ud på en rejse, når de har fået deres studentereksamen. Mange kalder denne rejse for en slags dannelsesrejse, hvor man lærer ting om verden og livet, som man ikke kan lære på skolebænken. Her kommer man ud og oplever verden, og får en tiltrængt pause fra studielivet, før man eventuelt skal videreuddanne sig.
 Læs mere her
På rejse med de ansatte – hvordan er reglerne
Overvejer man en tur med ansatte til sol og varme som en del af jobbet, så husk at der er visse regler der skal overvejes, såfremt man vil undgå beskatning af den ansatte.
 Læs mere her
 Se alle nyheder
> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen