Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Bilferie > Nordtyskland Privatlivspolitik  
Nordtyskland
Rejsebureauer
Der er i øjeblikket ingen bureauer, der har rejser til Nordtyskland.

 Klik her for at se hvilke bureauer, der har bilferie
Tilføj en kommentar om Nordtyskland
Tilføj kommentar
Nordtyskland dannes af de fem nordtyske delstater Slesvig-Holsten, Hamborg, Mecklenburg-Vorpommern, Niedersachsen og Bremen. Den største by er Hamborg, der også er den andenstørste by i Tyskland.

Vil man gerne på en bilferie, men stadig til en storby, er Hamborg helt oplagt. På trods af byen ligger midt inde i landet, er den beliggende ved Rhinen, der gør, at man kan opleve Europas andenstørste havn. Hamborg er med sine mange indbyggere garant for masser af oplevelser – både om natten og om dagen.

En anden større by i Nordtyskland er Kiel, der er beliggende på den østlige kyst. Byen har cirka 240.000 indbyggere og er hovedstad i delstaten Slesvig-Holsteen. Den største turistattraktion er ”Kieler ugen”, der er verdens største sejlsportsevent. ”Kieler ugen” ligger i slutningen af juni.

Derudover kan man også se mange forskellige militære både, da Kiel er militærbase for Tysklands østersø-flåde.

Af andre større byer kan nævnes Lübeck og Bremen.

Nordtyskland har andet at byde på end storbyer – man kan blandt andet tage til en af de mange øer ud for den vestlige kyst, hvor særligt Nationalpark Schleswig-Holsteinisches Wattenmeer er et besøg værd.

Derudover er der også adskillige hoteller og opholdssteder, der tilbyder wellness – så står ferien på romantik, kan man også finde det i Nordtyskland.


Find bilferie til Nordtyskland
Se rejsebureauer der tilbyder bilferie til Nordtyskland her
> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen