Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Busrejser > Gardasøen Privatlivspolitik  
Gardasøen
Rejsebureauer
Riis Rejser
Tilføj en kommentar om Gardasøen
Tilføj kommentar
Gardasøen er en uforglemmelig naturperle. Den nordlige del af Gardasøen er omgivet af de fascinerende Dolomitter-bjerge, mens den sydlige del er omgivet af smukke og frodige olivenlunde og vinmarker. Gardasøen er omgivet af små hyggelige byer og kulturen og historien har aner helt tilbage til middelalderen. Små smøger og gader snor sig mellem de flotte gamle bygninger og byen. Gardasøens lækre grusstrande indbyder til en tur i det krystalklare vand. Mens masser af hyggelige fortovscafeér og taverner giver dig rig mulighed for at opleve den italienske charme og madkultur samt de lokale vine fra de omkringliggende vindistrikter.

Gardasøen indbyder til mange aktiviteter både ved Gardasøen men også i det øvrige Italien. Verona ligger ikke langt væk og Venedig er også let tilgængeligt, ligesom shoppingens Mekka, Milano eller Firenze kan opleves på endagsture. Gardasøen tilbyder også aktiviteter som klatring, trekking, paragliding, windsurfing, mountainbike, rapelling osv.


Find busrejser til Gardasøen
Se rejsebureauer der tilbyder busrejser til Gardasøen her
> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen