Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Busrejser > Hamborg Privatlivspolitik  
Hamborg
Rejsebureauer
Riis Rejser


Nyttig info om Hamborg
Værd at vide
Links


Tilføj en kommentar om Hamborg
Tilføj kommentar
Med 1,7 millioner indbyggere i den centrale del af byen og 3,5 millioner med opland er Hamborg Tysklands næststørste by. Både økonomisk og kulturelt er byen centrum for hele Nordtyskland. Arealmæssigt er byen syv gange større end Paris og mere end dobbelt så stor som London. Det betyder kort og godt, at byen byder på særlig gode forhold for såvel indbyggere som turister.

Hamborg er rent faktisk en ganske smuk by, fyldt med charmerende områder og ikke mindst et fortræffeligt aftenliv. Vidste du f.eks. at der er 2302 broer i Hamborg - flere end Venedig og Amsterdam tilsammen. Her er endvidere teatre, natklubber med kabaretter, musicalteatre, statslige og private museer og mere end 4000 restauranter. Elbens og Alsterens bredder indbyder til en spadseretur. Havnerundfarterne er imponerende og viser Hamborgs panorama fra en særlig side. Midt i byens hjerte ligger der en stor sø: Alsteren. Alsterrundfarterne afsluttes midt i City, hvor man kan gå på indkøb eller sidde på en af gadecafeerne. Der er masser af tage fat på.


Find busrejser til Hamborg
Se rejsebureauer der tilbyder busrejser til Hamborg her
> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen