Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Busrejser > Istrien Privatlivspolitik  
Istrien
Rejsebureauer
Riis Rejser
Tilføj en kommentar om Istrien
Tilføj kommentar
Istrien er Adriaterhavets perle. Kroatien har længe været kendt som et af de bedste feriesteder i Europa. Her får du en ferie, der indfrier alle dine forventninger. Lækre strande, det flotteste og det mest klare badevand i Europa, små charmefyldte byer med intime taverner, fortovscaféer og det sted i Europa der kan tilbyde flest soltimer.

Byerne Pula, Rovinj, Poreč, Izola, Novigrad, Zelena Laguna eller den gamle Umag oser af liv og stemning, og de mange udendørs restauranter gør det til en herlig oplevelse blot at nyde aftensmaden ude, mens priserne stadig er fornuftige. Istrien er rig på muligheder, naturens skønhed og det behagelige klima, gæstfriheden og den farverige kultur gør Istrien til et sandt ferie paradis.

Der er rig mulighed for at opleve en masse, Istrien kan tilbyde mange forskellige aktiviteter og seværdigheder fra fortiden. Istrien ligger perfekt lige ud til Adriaterhavets og der tilbydes ofte endagsture til, f.eks. Venedig.

Alt i alt er du sikker på at få mange dejlige ferieminder med hjem fra Istrien.


Find busrejser til Istrien
Se rejsebureauer der tilbyder busrejser til Istrien her
> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen