Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Busrejser > London Privatlivspolitik  
London
Rejsebureauer
Riis Rejser


Nyttig info om London
Værd at vide
Kort
Links


Tilføj en kommentar om London
Tilføj kommentar
London er en storby for alle! Uanset om du er til rock eller klassisk, sport eller shopping, historie eller det sidste skrig.

Byen er hjemsted for et væld af kendte musicals og teaterstykker. Ligesom den rummer en imponerende perlerække af museer. Og vil du mærke suset fra en rigtig britisk fodboldkamp, huser London adskillige store klubber.

London er ikke bare én, men en masse mindre byer og landsbyer, som efterhånden er vokset sammen til én stor
sammenhængende og meget farverig storby. Hver bydel har bevaret sin selvstændige charme og sit særpræg, hvilket er med til at give London sin helt specielle atmosfære og mangfoldighed. For at komme rundt i storbyen er der gode muligheder for biludlejning i London, ligesom der er et godt metrosystem.

Hvis man har lyst til at gå på museer, så er englænderne verdensmestre på det felt. London har museer for snart sagt alt, hvad man kan tænke sig, fra moderne kunst og rock-musik til antikke dukker. Og så er London stedet, hvor man køber ind, går på opdagelse, går på pub eller bare nyder atmosfæren.

 Læs Rejsestart.dk's artikel om London



Find busrejser til London
Se rejsebureauer der tilbyder busrejser til London her
> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen