Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Busrejser > Skotland Privatlivspolitik  
Skotland
Rejsebureauer
Riis Rejser
Tilføj en kommentar om Skotland
Tilføj kommentar
Skotland ligger i det nordvestlige Europa og er en del af Det Forenede Kongerige Storbrittannien og Nordirland. Hovedstaden er Edinburgh, men Skotlands største by er Glasgow. Aberdeen og Dundee er andre store byer i landet.

Ifølge skotterne findes der 3 slags vejr i Skotland: Det regner, det har lige regnet eller det begynder snart at regne.

Landet byder på en af de mest sagnomspundne søer i verden – Loch Ness. Ønsker man at besøge søen er byen Inverness oplagt. Byen ligger små 15 minutters kørsel fra selve søen. Der er mulighed for at sejle fra Inverness til selve søen via River Ness.

Og hvorfor er denne sø så speciel? Det er simpelthen grundet det sagnomspundne Loch Ness-uhyre. Nogle af de skotske guider påstår dog, at Loch Ness-uhyret – eller Nessie, som den også kaldes – holder ferie i hele juli måned, så det handler om at besøge søen på det rigtige tidspunkt, hvis man vil spotte uhyret.

Derudover byder Skotland på mange andre seværdigheder – er man fx sportsinteresseret ligger to store fodboldklubber i Glasgow.

Er man mere til whisky, kan man forsøge sig med en whiskysmagning på de små øer. Whiskyen er et af Skotlands varemærker – og der er mange forskellige destillerier rundt omkring i landet.

Blandt andet byder byen Tain på Glenmorangie destilleriet. Derudover er byen også Skotlands – og muligvis Storbritanniens – ældste by. Det i sig selv gør byen, der ligger i det nordligste Skotland, et besøg værd.


Find busrejser til Skotland
Se rejsebureauer der tilbyder busrejser til Skotland her
> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen