Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Flyrejser > Alanya Privatlivspolitik  
bildeleekspert.dk/tips
Alanya
Rejsebureauer
Primo Tours A/S
Tilføj en kommentar om Alanya
Tilføj kommentar
Alanya er et meget populær feriemål blandt turister fra hele Europa, Byen er især elsket for lokal befolkningens gæstfrihed, de gode strande, klimaet og det festlig natteliv, alt i alt er Alanya for alle aldre.

Alanya er fuld af liv, dejlige sandstrande med godt badevand og mange forskellige vandsportsaktiviteter. Byen har også et vandland eller "Aquapark", som det kaldes på tyrkisk. Desuden emmer byen af liv, hvor især det store marked trækker mange besøgene. Alanya er rig af den oplevelser og ægte turkisk kultur.

På havnepromenaden, i hovedgaden og i de små gader finder du restauranter med speciale i både det tyrkiske og det internationale køkken. Pris nivueaet er lavt og du møders, med garanti, altid med stor gæstfrihed og god service. Byens natteliv er helt i top, hvad enten du er til store diskoteker med både live musik og dj's under samme tag, små hyggelige caféer og steder med lokal musik og mavedans.


Find flyrejser til Alanya
Se rejsebureauer der tilbyder flyrejser til Alanya her
> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen