Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Flyrejser > New York Privatlivspolitik  
New York
Rejsebureauer
Riis Rejser


Nyttig info om New York
Værd at vide
Links


Tilføj en kommentar om New York
Tilføj kommentar
New York er en af de byer, som man SKAL se mindst een gang i sit liv. En storby, der altid fascinerer og overvælder - en levende by, der aldrig sover, og hvor alt det bedste fra Amerika er samlet. Byen besidder en uimodståelig tiltrækningskraft, og har en vidunderlig kulturel mangfoldighed, og for newyorkeren findes der ikke noget skønnere sted i denne verden.

New York sover aldrig! Døgnet rundt bobler Manhattans gader af liv og lys, busser og Yellow Cabs, skyskrabere og skæve fremtoninger. SoHo, Harlem eller Times Square? Shopping, musicals eller museer? New York har det hele. Velkommen til The Big Apple!

Hvis du er vild med storbyferie vil du elske New York. Tag turen ned ad det fashionable butiksstrøg Fifth Avenue. Besøg Broadways teatre og Uptowns museer med Metropolitan Museum of Art i spidsen. Læg vejen forbi SoHo og TriBe- Ca’s designerbutikker, gallerier og smarte caféer. Gå på opdagelse i Harlem, Chinatown eller Greenwich Village. Og brug et par timer i Central Park på bare at sidde og se de farverige newyorkere passere forbi.


Find flyrejser til New York
Se rejsebureauer der tilbyder flyrejser til New York her
> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen