Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Flyrejser > Rom Privatlivspolitik  
Rom
Rejsebureauer
Riis Rejser


Nyttig info om Rom
Værd at vide
Kort
Links


Tilføj en kommentar om Rom
Tilføj kommentar
Rom - Italiens hovedstad - har masser at byde på. Uanset om du interesserer dig for kunst, historie, mode, arkitektur eller gastronomi er Rom stedet at tage til.

I Rom finder du en forunderlig blanding af antik arkitektur og samtidig med at byen er en moderne metropol. Overalt ses forgangne tiders storhedsperioder i form af mindesmærker fra antikken, renæssancen og barokken.

Du finder masser af seværdigheder såsom Sankt Peters Kirken, Kolosseum, Den Spanske Trappe, Trevifontænen og Pantheon, der kan beundres på vandringer gennem byens gader og stræder. Rom er som bekendt ikke blot Italiens hovedstad, men også den katolske kirkes centrum gennem århundrede, hvilket ses på Vatikanstaten og på de imponerende paladser.

Rom har masser af charme med en stor gammel bydel, smalle gader, hyggelige pladser hvor du kan hænge ud på de mange cafeer, masser af gode og billige restauranter og et utal af barer og diskoteker hvor enhver kan få styret deres lyst til en bytur.

Vil du lidt længere omkring i det smukke Italien, er der også mulighed for billig biludlejning i Rom.


Find flyrejser til Rom
Se rejsebureauer der tilbyder flyrejser til Rom her
> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen