Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Miniferie > Bergen Privatlivspolitik  
Bergen
Rejsebureauer
Der er i øjeblikket ingen bureauer, der har rejser til Bergen.

 Klik her for at se hvilke bureauer, der har miniferie


Nyttig info om Bergen
Links


Tilføj en kommentar om Bergen
Tilføj kommentar
Bergen er en international by med en lille by´s charme og atmosfære. Indbyggerne er glade for at vise deres flotte og mangfoldige by frem.
De er stolte over Bergens shipping-, handels- og kultur-traditioner.

Byen med sine 235.000 indbyggere er et fantastisk scenarium som klatrer opover fjeldsiderne, med udsigt over søen, som varmt ønsker dig velkommen.
Du kan vandre gennem levende historie i denne moderne by, indgangen til fjord-riget. Initiativ og gå-på-mod har gjort Bergen til Norges mest levende kulturby. Det er ikke tilfældigt at Norges største kulturbegivenhed - Festspillene i Bergen - finder sted i Bergen hvert år, eller at byen er udvalgt som en af de Europæiske Kulturbyer i år 2000.

De ældre dele af byen er levende historie, og museerne og gallerierne holder kunsten og den kunstneriske arv i live. Den hanseatiske Bryggen, Fisketorvet, komponisten Edvard Grieg’s hjem på Troldhaugen, Rasmus Meyer’s samlinger, Akvariet i Bergen og Gamle Bergen er nogle få eksempler på, hvad der er at se.


Find miniferie og weekendophold til Bergen
Se rejsebureauer der tilbyder miniferie til Bergen her
> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen