Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Miniferie > Nordtyskland Privatlivspolitik  
Nordtyskland
Rejsebureauer
Riis Rejser
Tilføj en kommentar om Nordtyskland
Tilføj kommentar
Nordtyskland dannes af de fem nordtyske delstater Slesvig-Holsten, Hamborg, Mecklenburg-Vorpommern, Niedersachsen og Bremen. Den største by er Hamborg, der også er den andenstørste by i Tyskland.

Vil man gerne på en bilferie, men stadig til en storby, er Hamborg helt oplagt. På trods af byen ligger midt inde i landet, er den beliggende ved Rhinen, der gør, at man kan opleve Europas andenstørste havn. Hamborg er med sine mange indbyggere garant for masser af oplevelser – både om natten og om dagen.

En anden større by i Nordtyskland er Kiel, der er beliggende på den østlige kyst. Byen har cirka 240.000 indbyggere og er hovedstad i delstaten Slesvig-Holsteen. Den største turistattraktion er ”Kieler ugen”, der er verdens største sejlsportsevent. ”Kieler ugen” ligger i slutningen af juni.

Derudover kan man også se mange forskellige militære både, da Kiel er militærbase for Tysklands østersø-flåde.

Af andre større byer kan nævnes Lübeck og Bremen.

Nordtyskland har andet at byde på end storbyer – man kan blandt andet tage til en af de mange øer ud for den vestlige kyst, hvor særligt Nationalpark Schleswig-Holsteinisches Wattenmeer er et besøg værd.

Derudover er der også adskillige hoteller og opholdssteder, der tilbyder wellness – så står ferien på romantik, kan man også finde det i Nordtyskland.


Find miniferie og weekendophold til Nordtyskland
Se rejsebureauer der tilbyder miniferie til Nordtyskland her
> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen