Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Musikrejser > San Francisco Privatlivspolitik  

San Francisco

Rejsebureauer
Riis Rejser


Nyttig info om San Francisco
Værd at vide
Links


Tilføj en kommentar om San Francisco
Tilføj kommentar
San Francisco er noget helt for sig selv. Den er stor, men når man først står i den, virker den kompakt og ligefrem. Byen ligger utrolig smukt med det åbne Stillehav og San Francisco Bay på hver sin side, Golden Gate Bridge som velkomstsymbol samt inde i byen, flotte særprægede bygninger og stejle bakker. Midt i bugten ligger Alcatraz som en fængslende kontrast til det frie Amerika, San Francisco er så kendt for.

San Francisco er en kompleks by med en dualistisk om end fascinerende karakter. Den har både den lille bys charmerende intimitet og en verdens metropols sofistikerede stemning og stil. En ting er i hvert fald sikker: I vil helt sikkert IKKE kede jer. Ikke mange besøgende forlader denne by skuffede. San Francisco byder på en kombination af naturskønhed, kunstnerisk perfektion og fræk karakter, der er uden sidestykke i USA.

Der er masser at opleve i San Francisco. De karakteristiske sporvogne, Union Squares elegante butikker og atmosfæren på Fishermans Wharf, hvorfra man også sejler, hvis man vil besøge Alcatraz. Oplev også Chinatown med de eksotiske forretninger, markeder og restauranter. Faktisk skal man til Kina for at finde en kinesisk by, der er større.

Benyt også opholdet i San Francisco til at opleve omgivelserne. Californiens vinmarker i Napa Valley, de store Redwood skove eller Yosemite National Park. Alt sammen mulige dagsudflugter.


Find musikrejser til San Francisco

Se rejsebureauer der tilbyder musikrejser til San Francisco her
> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen