Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Musikrejser > Tallinn Privatlivspolitik  

Tallinn

Rejsebureauer
Riis Rejser


Nyttig info om Tallinn
Værd at vide
Links


Tilføj en kommentar om Tallinn
Tilføj kommentar
Tallinn har meget at byde på og byen er fortsat er super billigt, selvom byen bliver mere og mere vesteuropæisk. Det var her Dannebrog ifølge sagnet dalede ned fra himlen i 1219. I næsten hundrede år var den nordlige del af Estland under dansk herredømme, og der er mange historiske minder fra den tid. Hovedstadens navn Tallinn, stammer fra estiske ”Taani Linn” og betyder ”danskernes by”.

Tallinn er den bedst bevarede middelalderby i Baltikum. Byen blev i middelalderen forsøgt erobret af både tyskere, svenskere, danskere og russere. I dag er den en moderne by med mange minder fra middelalderen. Den charmerende gamle bydel er kendt for sine smalle stejle brolagte gader, fæstningstårne og mange små butikker og caféer, hvor man kan nyde god kaffe med Vana Tallinn, Estlands velsmagende likør.

Estland er det mest udviklede af de tre baltiske lande og her er gode muligheder for mange oplevelser, da esterne er meget gæstfrie. Ca. 2 km fra den gamle bydel ligger parken i Kadriorg, der byder på storslået natur omkring Paladset Kadriorg, som husede Peter den Store tilbage i 1700-tallet. Også Laheema nationalpark, som ligger i det Nordlige Estland kan byder på storslået natur med bla. masser af vandfald.


Find musikrejser til Tallinn

Se rejsebureauer der tilbyder musikrejser til Tallinn her
> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen