Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsebureauer > Africa Tours Privatlivspolitik  
Profil af Africa Tours
Africa Tours
Sandagervej 10
7400 Herning
Tlf: 88734000

Email: info@africatours.dk
Web: https://www.africatours.dk/
Hos Africa Tours har vi én opfordring til dig - slip drømmen fri!

Med Africa Tours har du mulighed for at opleve Afrika safari på dine betingelser. Med Africa Tours kan du opleve lige det, som du helst vil, og på tidspunkter samt perioder der præcist passer dig.

Kom på en vidunderlig safari i Kenya, og oplev savannen, hvor der er over hundredetusinde gnuer blandet med zebraer, løver, gazeller og utallige af andre dyr. Dyrene, savannen, lydene og duftene får det hele til at ligne et paradis på jorden. Når du vælger at tage på safari i Kenya med Africa Tours, så er det vigtigt for os, at alt det du hører, og alt det du ser, det skal du naturligvis have fuld udbytte af, og have stillet nysgerrigheden omkring. Med Africa Tours har du nemlig altid en dansktalende rejseleder i nærheden, når du er på safari i Kenya.

Afrika byder også på mange andre af perler, og Tanzania er bestemt ingen undtagelse. Foruden Kenya, så byder Tanzania også på nogle af de bedste safarioplevelser i Afrika. Tanzania byder på et væld af safarioplevelser og seværdigheder. Med safari til Afrikas højeste punkt på toppen af det sneklædte Mount Kilimanjaro, til en af verdens største naturreservater, Serengeti National Park, som der bl.a. er kendte for sin årlige dyrevandring med millioner af gnuer. Mod østkysten er Afrika kendt for sine hvide sandstrande og det unikke Indiske Ocean. Med Africa Tours kan du kombinere din Afrika safari med det Indiske Ocean. En unik kombination, hvor du både kommer til at opleve Afrikas vilde dyreliv, og samtidig en af verdens smukkeste sandstrande og koralrev.

Drømmen starter hos Africa Tours
Africa Tours - hjemmeside
Africa Tours - Destinationer
Safarirejser:Kenya    Tanzania   
Solrejser:Kenya    Tanzania   
> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen