Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsebureauer > OurWorld A/S Privatlivspolitik  
Profil af OurWorld A/S
OurWorld A/S
Vestergade 18, 1sal
7620 Lemvig
Tlf: 97 42 50 40

OurWorld A/S er et jysk selskab ejet af Christian Weis Jensen, Jacob Riis og Søren Riis.

OurWorld A/S har kunder fra hele Danmark. Vi servicerer vore kunder såvel telefonisk som per e-mail eller personligt. Netop det personlige er vigtigt for os, da vore kunder er grupper, der skal på oversøisk ferie eller på erhvervsrejse. Det er naturligvis også muligt at kombinere disse rejseformer. Vi ved at sådanne rejser ofte kun foretages få gange i livet, hvorfor vi har stor fokus på at sikre, at rejsen opfylder vore kunders krav og behov. Vores erfaring med grupperejser til oversøiske rejsemål sikrer gruppen at alle praktiske forhold inden, under og efter rejsen er kontrolleret. Og netop her kommer det personlige til sin ret.

På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, således at alle deltagere har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura. Disse møder afholdes løbende eller efter aftale med vore gruppekunder.

Vi glæder os til at vise dig OurWorld.
OurWorld A/S - hjemmeside
OurWorld A/S - Destinationer
> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen