Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsebureauer > TANZANIA TOURS Privatlivspolitik  
Profil af TANZANIA TOURS
TANZANIA TOURS
mejlgade 48
8000 Århus C
Tlf: 61 70 16 10

Email: info@tanzaniatours.dk
Web: http://www.tanzaniatours.dk
Hos TANZANIA TOURS er vi eksperter i rejser til Tanzania. Du kan nyde godt af vores store specialviden og erfaring, når vi sammensætter den perfekte rejse til dig – hvad enten du vil slappe af på Zanzibar, opleve de vilde dyr på safari med vores dygtige guider, eller drømmer om at bestige Kilimanjaro.

For at sikre dig den allerbedste oplevelse er alle vores ture private ture, skræddersyet til dine ønsker, hvor du og dine rejsepartnere får jeres egen guide og egen safari-bil.

Vi sørger for at sammensætte din rejsepakke, så du flyver når det passer dig, og får de oplevelser i Tanzania du drømmer om. Vi laver et udførligt dag-til-dag program, særligt til dig, og giver gode råd og vejledning til du er hjemme igen. Vi leverer en god personlig kontakt, og du får altid et hurtigt og konkret svar.

Forskellen på en safari og en FANTASTISK safari

Vi er eksperter i Tanzania og har et enormt kendskab til naturen. Når vi sammensætter dit program gør vi det med tanke på årstiden, dyrenes placering, økonomien og meget mere, så vi hele tiden sikrer at du som kunde får de bedst mulige oplevelser.

Hvis du bor de rigtige steder, er overnatningen en lige så stor del af oplevelsen som selve safarien. Vi kender de fleste hoteller i Tanzania og besøger hvert år alle de lodges vi bruger i nationalparkerne, så vi konstant sikrer at de lever op til vores krav. Vi vægter beliggenhed højest, så alle vores lodges har en fantastisk udsigt over naturen. Det er også afgørende at de ligger rigtigt i forhold til ruten, så du undgår spildtid på vejene. Vi forsøger altid at finde små hyggelige steder med den rette atmosfære. Vi synes ikke du skal betale dyrt for ekstravagant indretning, men komfort, service og mad skal være af høj kvalitet.

Vi anbefaler at du kombinerer de klassiske lodges med et par nætter i luksustelte, så du også får oplevelsen af at overnatte midt ude på savannen, hvor du kan høre dyrene tæt på teltet om aftenen. Luksustelte har den samme høje standard som lodgene, men giver den mest autentiske safarioplevelse.

Det er helt afgørende for en vellykket safari, at du bor de rigtige steder. Med den rigtige beliggenhed undgår du meget spildtid på vejene, og får dermed mere ud af din safari. Vores lodges og telte ligger lige dér hvor det hele sker. Samtidig får du et fantastisk udsyn over naturen.

Vi synes også at oplevelsen skal være unik, så de fleste af vores lodges er små autentiske steder, hvor du får en god personlig service.

Vores safaribiler er de bedste på markedet. De er specialbygget til safari og de fleste er under 3 år gamle. Under safari skubbes taget op, så du kan stå op og frit betragte naturen til alle sider, men stadig være i skygge. Det er det perfekte udgangspunkt for at opleve det rige dyreliv og tage fantastiske billeder. Der er store individuelle sæder i bilen, alle med vinduesplads, så alle er sikret en god udsigt hele tiden. Bilen er udstyret med kikkerter, strømstik til opladning samt en køleboks, så der altid er koldt vand.

Du finder ikke bedre guider end vores. Det har taget os lang tid at finde de helt rette folk. Det er først og fremmest nogle fantastiske mennesker, som med deres venlighed, forståelse og humor gør at man skilles som venner. De har en helt fantastisk evne til at spotte dyrene og sikrer at du kommer til at se alt det du drømmer om. De taler naturligvis flydende engelsk, og kan fortælle alt om hvert eneste dyr og kender hver en krog i parkerne. Tilbagemeldinger fra vores kunder taler med stor begejstring om netop guiderne.

Zanzibar:

Zanzibar er en lille eksotisk ø i Det Indiske Ocean ud for Tanzanias kyst. Her er fyldt med hvide sandstrande omkranset af høje kokospalmer og turkisblåt vand, som er dejligt varmt året rundt. Zanzibar har en spændende kultur og er kendt for sit livlige marked og store krydderiplantager, og her er masser af muligheder, for dem der ønsker at udforske øen, om du er til dykning eller shopping. Zanzibar må være noget af det tætteste man kommer paradis, og er det ideelle sted at slappe af efter en safari eller Kilimanjaro-tur. Du bestemmer selv hvor du gerne vil bo. Se vores udvalg af gode hoteller på vores hjemmeside.

Kilimanjaro:

Vælger du en Kilimanjarotur får du – ligesom på safariturene - et privat arrangement, så du ikke skal gå i en stor gruppe sammen med andre turister. Du får derimod din egen guide, en kok til at forberede maden samt folk til at bære bagagen. Der er dermed ikke andre at tage hensyn til, og du kan koncentrere dig om at vandre og nyde den smukke natur.

Du kan vælge mellem alle ruter til toppen, og det er op til dig om du vil sove i telt eller i hytter. På alle ture er der indlagt en ekstra dag til akklimatisering, hvilket giver dig en langt bedre chance for at nå toppen.

Kilimanjaro kan bestiges af alle med en normal fysik. Her skal du ikke være bjergbestiger, og da teknisk klatring ikke forekommer, er alt der kræves et par gode vandrestøvler og en stærk vilje. Det er dog ikke nogen badeferie. Du vandrer mellem 4 og 6 timer hver dag, så viljestyrken bliver virkeligt sat på prøve. Men fortvivl ikke, for guiden tager det stille og roligt. Udsigten til at have besteget verdens 4. højeste bjerg er en kæmpe motivationsfaktor som, sammen med den storslåede natur der omgiver én, overskygger anstrengelserne. Du får en masse selvtillid med hjem fra turen, og en oplevelse du kan fortælle om og prale af resten af livet.
TANZANIA TOURS - hjemmeside
TANZANIA TOURS - Destinationer
Naturferie:Kilimanjaro    Ngorongoro    Serengeti    Tanzania    Zanzibar   
Rundrejser:Kilimanjaro    Ngorongoro    Serengeti    Tanzania    Zanzibar   
Solrejser:Kilimanjaro    Ngorongoro    Serengeti    Tanzania    Zanzibar   
> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen