Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Kulturrejser går aldrig af mode Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Kulturrejser går aldrig af mode

Udgivet: 15/2 2010 - Rejsenyt.

Kulturrejser går aldrig af modeKulturrejser går aldrig af mode, hvilket kan ses i Kulturrejser Europa´s netop udsendte rejsekatalog, der tilbyder et stort udvalg af forskellige rejser til Italien, Spanien og Portugal.

Rejser i kulturens tegn går aldrig af mode. Det er nu 19. gang, Kulturrejser Europa sender et nyt, spændende program på gaden, og tilbyder hele 37 forskellige rejser til Italien, Spanien og Portugal - alle med dansk rejseleder.

Ud over de klassiske rejser til f.eks. Andalusien og Toscana, byder kataloget på et væld af interessante og alternative nyheder, hvoraf flere præsenteres på det danske marked for første gang.

Rejser for feinsmeckere
I år har bureauet nyheder som ”Portugal for livsnydere”, ”Andalusien på 1. klasse” på programmet - rejser hvor man bl.a. bor på de charmerende paradores og pousadas. Eller vin- og gastronomirejse til Veneto og Piemonte i det nordlige Italien, hvor man blandt andet skal på trøffeljagt med en af hundene fra Trøffeluniversitetet.

For de mange operafans er der store oplevelser i vente! Vi tilbyder ikke blot opera i Verona, men også Puccini‐festivalen i Lucca og operakoncerter i Toscana.

Kultur- og storbyferie a la carte
- Som en nyhed sætter vi i den kommende sæson fokus på rejser til Rom, Firenze, Barcelona og Lissabon, hvor vi kombinerer kultur‐ og storbyferie - naturligvis i selskab med vore danske rejseledere, siger produktchef i Kulturrejser Europa, Lone Pedersen.

Dansk rejseleder er en vigtig del af en kulturrejse
Alle vore rejseledere er håndplukkede og udvalgt specielt for deres formidlingsevne, deres store viden og lokalkendskab. De fleste bor fast i de enkelte lande, taler sproget og kan derfor tage gæsterne med ”bag facaden” og berette om hverdagens oplevelser, som man ellers ikke får kendskab til. Vi lægger ikke skjul på, at vi er stolte af vore danske rejseledere, og vi ved fra mange af vore stamgæster, at det er rejselederen, der gør den store forskel!

Søg tema- og kulturrejser her

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen