Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Cimber Sterling åbner 2 nye direkte ruter ud af Billund Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Cimber Sterling åbner 2 nye direkte ruter ud af Billund

Udgivet: 19/2 2010 - Rejsenyt.

Cimber Sterling åbner 2 nye direkte ruter ud af Billund"Hele Danmarks Flyveselskab" Cimber Sterling udvider med 2 nye ruter fra Billund til Prag og Dublin.

"Hele Danmarks Flyveselskab" Cimber Sterling udvider med 2 nye ruter fra Billund til Prag og Dublin.

Som en del af Cimber Sterlings vækstplaner åbner selskabet endnu 2 nye ruter, denne gang ud af Billund. De 2 nye direkte ruter ud af Billund er til henholdsvis Prag og Dublin.

Både en direkte rute fra Billund til Prag samt fra Billund til Dublin, har været efterspurgt af det jyske erhvervsliv, og det er primært den efterspørgsel Cimber Sterling nu går ind og dækker, med en optimal afstemt kapacitet, i form af et af selskabets 50 sæders CRJ-200 Regional Jet.

- Vores strategi bygger netop på et optimalt mix at kapacitet, ved at have den rigtige størrelse fly, på de rigtige ruter, på de rigtige tidspunkter, siger Bjarne Rasmussen, Director Sales and Marketing, og fortsætter. - Det giver os konkurrencemæssigt en langt bredere platform at stå på, at vi har en fleksibel fly flåde, og dermed kan dække efterspørgsel hos flere segmenter.

Priserne for en enkeltbillet til Prag starter fra 496 DKK inkl. skatter og afgifter, mens billetten til Dublin starter ved 596 DKK.
Læs mere og find rejser til Prag her

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen