Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Billigt fra København til Madeira Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Billigt fra København til Madeira

Udgivet: 5/3 2010 - Rejsenyt.

Billigt fra København til MadeiraMadeira er nu også mål for lavpriser på flybilletter. En returbillet kan i nogle perioder købes for omkring 700 kr.

Flyselskabet SATA International lancerede den 19. februar en kampagne på direkte flyvninger fra København til Madeira med priser for en returbillet på ca. 700 kr. Aldrig før har priserne til Madeira været nede på det niveau, og slet ikke når man tænker på, at man kan medbringe 20 kg. gratis bagage og får serveret gratis mad og drikke ombord.

SATA International startede med at flyve direkte fra København til Madeira i december 2009 og ruten har været en stor succes. Det er derfor glædeligt, at SATA International har valgt at flyve året rundt. For at markere, at SATA International, som eneste ruteselskab, flyver direkte til Madeira om sommeren, har SATA valgt at lancere denne kampagne. Der er et begrænset antal pladser på hver afgang, men er man hurtig, kan man sikre sig en uge i sommerferien eller efterårsferien for ca. 2.000 kr. inkl. 3-stjernet hotel.

Blandt andet PortugalBureauet har et stort udvalg af rejser til Madeira, og specielt har rundrejser i bil været meget populært i første kvartal af 2010.

Man bor på hyggelige hoteller og vingårde tæt på naturen og afslutter ferien med et par dage i hovedbyen Funchal. Foruden bil-rundrejser på Madeira finder man rundrejser med dansk rejseleder, langtidsrejser, golfrejser, vandreferie.

Find din næste rejse her

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen