Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Udstiller-rekord på feriemessen i Herning Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Udstiller-rekord på feriemessen i Herning

Udgivet: 22/2 2010 - Rejsenyt.

Udstiller-rekord på feriemessen i HerningFerie for Alle sætter ny rekord. Hele 911 udstillere står klar med ferietilbud, drømmerejser og inspiration, når messen åbner dørene 26.-28. februar i MCH Messecenter Herning.

Ferie for Alle sætter ny rekord. Hele 911 udstillere står klar med ferietilbud, drømmerejser og inspiration, når messen åbner dørene 26.-28. februar i MCH Messecenter Herning.

Det er 13. gang, at Ferie for Alle finder sted i MCH Messecenter Herning. Messen er Skandinaviens største feriemesse med 911 udstillere fordelt rundt på 66.000 m2 i 13 messehaller med alt fra chartertilbud, dykkerferie, kulturrundrejser, camping, kro-ophold, pilgrimsrejser, vinplukkerferie til CO2-neutrale ferieophold.

- Det er en utrolig flot opbakning, som vi har fået fra rejsebranchen, der rykker ind på messen med rekord mange udstillere. Og der bliver både inspiration til drømmerejsen og gode ferietilbud på messen. Udstillerne har igen i år gjort en stor indsats både med spændende rejsenyheder, tilbud, aktiviteter og underholdning til de besøgende, udtaler Ferie for Alles projektchef Anders L. Mortensen, MCH Messecenter Herning.

Lej din egen ø
Træt af storby og larm, så kig her: Klippelandskab: 10 meter. Strand: 100 meter. Antal øvrige turister: 0. Et helt nyt rejsemål til ro og fordybelse bliver præsenteret på Ferie for Alle i Herning. Som noget helt nyt tilbyder Novasol, at man kan leje sin helt egen ø. Nyheden gælder det nyrenoverede fyrtårn på den lille kroatiske ø Ploica:

- Kroatien har altid været et yndet rejsemål for danske turister, så det er med stor glæde, at vi nu kan tilbyde vores kunder denne enestående ferieoplevelse i det kroatiske øhav. Vi håber, at vi har ramt plet med dette eksklusive tilbud, og at vores kunder tager godt imod det, siger Novasols skandinaviske chef Thorbjørn Fredman.

Novasol er med 28.000 feriehuse i 21 europæiske lande den største europæiske udbyder af feriehusudlejning.

Seksdobbelt verdensmester på to hjul
Oplev det vildeste og mest ekstreme inden for cykelsporten når den seksdobbelte spanske verdensmester i TRIAL, Dani Comas, giver opvisning på Ferie for Alle. På sin cykel vil han trylle, hoppe og henrykke publikum. TRIAL er en gren af Mountainbike, men med en cykel på størrelse med en BMX.

Dani Comas er en legende inden for TRIAL og har seks verdensmesterskaber, to verdensrekorder og fire Guinness rekorder bag sig. På messens 300 m2 store TRIAL-bane, som i øvrigt er Danmarks største, vil de besøgende få mulighed for at træne sammen med den spanske cykelstjerne og få tips og tricks.

Golftroldmand på feriemessen
På Dansk Golfshow, som finder sted på feriemessen i Herning, får de besøgende en unik mulighed for at møde verdensstjernen Padraig Harringtons egen private club-maker Phil Bonham, som kommer og fortæller om Harringtons udstyr samt baggrunden for Harringtons Major-sejre. Phil Bonham kan træffes alle dage på messens golf-område, hvor man også kan opleve David Edwards Trick Shot Show og deltage i konkurrencen om at blive dansk juniormester i micro-golf.

Ferie for Alle 2010 finder sted 26.-28. februar i MCH Messecenter Herning. De fem hovedområder på messen er Udland, Danmark, Udeliv, Dansk Golfshow og Camping. Åbningstiderne er 11-18 fredag, 9-18 lørdag og 10-17 søndag.


Fotograf: Tony Brøchner

Læs mere om Ferie for Alle her

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen