Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Rekordbesøg på Ferie for Alle i Herning Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Rekordbesøg på Ferie for Alle i Herning

Udgivet: 2/3 2010 - Rejsenyt.

Rekordbesøg på Ferie for Alle i HerningDanskernes rejselyst satte rekord på Skandinaviens største rejse- og feriemesse, Feriefor Alle 2010, der blev besøgt af 62.690 gæster i MCH Messecenter Herning.

Danskernes rejselyst satte rekord på Skandinaviens største rejse- og feriemesse, Feriefor Alle 2010, der blev besøgt af 62.690 gæster i MCH Messecenter Herning.

Der var både udstiller- og besøgsrekord på årets Ferie for Alle i Herning, hvor flere udstillere også kunne melde om salgsrekord. De mange stande og aktiviteter fra 911 udstillere tiltrak i alt 62.690 gæster, hvilket overgår den hidtidige besøgsrekord med 1.787 gæster. Samtidig blev lørdagen den mest besøgte dag nogensinde på feriemessen med 23.639 gæster.

- Intet kan tilsyneladende lægge en dæmper på danskernes rejselyst. De vil have rejser og store oplevelser, og det har de fået gennem tre dage på Ferie for Alle, der igen i år har manifesteret sig som Skandinaviens største af sin art. Det er samtidig glædeligt, at de rekordmange udstillere har medvirket til at trække det højeste antal gæster nogensinde til en feriemesse i MCH Messecenter Herning, udtaler projektchef for Ferie for Alle, Anders L. Mortensen.

Rekordsalg på messen
Spies, der har udstillet på Ferie for Alle siden starten i 1998, melder om det største salg nogensinde:

- Der har været stor efterspørgsel på vores messetilbud, og vi har solgt rejser til et bredt udsnit af vores destinationer, især med all-inclusive, udtaler salgschef Keld Gadegaard.

Hos Bravo Tours har man solgt i omegnen af 1.000 rejser: - Vi har stort set ikke haft et stille øjeblik på messen, og kunderne har stået i kø. Folk vil have sol og sommer – og gerne her og nu, fortæller salgschef Carsten Terp Hansen fra Bravo Tours. Falk Lauritsen tangerede sidste års rekordsalg:

- Der har især været efterspørgsel på de 14 rundrejser, vi lancerede i vores nye program, siger salgschef Anette Mæng, Falk Lauritsen.

Dyre destinationer hitter
Også de oversøiske rejsemål har hittet på Ferie for Alle 2010. Det kunne blandt andet mærkes hos Marco Polo og MyPlanet:

- Vi har fået mange henvendelser på Australien og New Zealand, som er dyre destinationer at rejse til. Udover at møde potentielle kunder på messen er vi gået efter at brande vores navn, og det er lykkedes, udtaler salgschef Thomas Hindkjær, Marco Polo og MyPlanet.Billedtekst: Blandt det rekordstore antal gæster på Ferie for Alle 2010 i Herning var den amerikanske ambassadør i Danmark, Laurie S. Fulton. Ambassadøren besøgte feriemessen som optakt til næste års udgave af Ferie for Alle, hvor USA er partnerland. Her ses Laurie S. Fulton sammen med administrerende direktør i MCH, Georg Sørensen.

Find din næste rejse her

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen