Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Mallorca: Ét af danskernes mest foretrukne feriemål Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Mallorca: Ét af danskernes mest foretrukne feriemål

Udgivet: 15/3 2010 - Rejsenyt.

Mallorca: Ét af danskernes mest foretrukne feriemålDet er mere end 300 solskinsdage, et af Europas smukkeste naturområder, enestående kulturarv og historie samt masser af fine, børnevenlige sandstrande på nordkysten, der gør den spanske ferieø Mallorca til et af danskernes foretrukne feriemål.

Det er mere end 300 solskinsdage, et af Europas smukkeste naturområder, enestående kulturarv og historie samt masser af fine, børnevenlige sandstrande på nordkysten, der gør den spanske ferieø Mallorca til et af danskernes foretrukne feriemål.

Ofte er oplevelserne kun er en lille køretur væk. Det gælder fx den hemmelige Orient-dal, omgivet af høje bjerge, eller du kan køre ud for enden Alcudia for at spise frokost på Ermita de la Victoria mens du nyder den fantastiske udsigt over bugten og Formentor bjergene.

En køretur fra Sollér til Lluc mellem den smukke bjergnatur, for at besøge klosteret i Lluc, eller ud til fyrtårnet på Formentor halvøen er blandt de øvrige muligheder.

Specielt spændende for de små er et besøg til det gamle eldrevne tog, der kører mellem Palma og Sóller. Ved ankomst til Sóller kan du køre med den gamle sporvogn ned til Port de Sóller for at bade på stranden. Og så er der de berømte underjordiske grotter Coves del Drac (dragegrotterne) ved byen Portocristo på Mallorcas østkyst, hvor der fra mørket pludseligt dukker en sejlende gondol op - med en violinspillende musiker ombord, ligesom du kan opleve et elegant lysshow på den underjordiske sø Llac Martel.

I byen Alcudia kan du opleve det historiske centrum med imponerende bymure med 26 vagttårne og flere porte. Inden for bymurene er det en sand labyrint af smalle og flotte gyder, hyggelige restauranter, caféer og ikke mindst en masse små butikker. Tirsdag og søndag er der marked hvor du kan gå rundt og shoppe.

For de lidt mere historisk interesserede er Museo monografic (Alcudias arkæologiske museum) absolut værd at besøge. I Palma de Mallorcas vestlige udkant ligger museet Fundació Pilar i Joan Miró hvor du kan se mange af den berømte billedkunstner Juan Mirós malerier, tegninger og skulpturer.


Find rejser til Mallorca her

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen