Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Smagen af Toscana i ny rejsekogebog Privatlivspolitik  
bildeleekspert.dk/tips
Rejsenyt

Smagen af Toscana i ny rejsekogebog

Udgivet: 15/4 2010 - Rejsenyt.

Smagen af Toscana i ny rejsekogebogEn stor del af oplevelsen ved at være på ferie i Italien er at gå på indkøb og lade sig friste af de mange spændende råvarer. Nu sætter en ny rejsekogebog fokus på det Italienske køkken.

En stor del af oplevelsen ved at være på ferie i Italien er at gå på indkøb og lade sig friste af udvalget af spændende råvarer, såsom olivenolie, tomater, auberginer og friske krydderurter. Men hvordan tilbereder man et typisk, toscansk måltid af disse skønne råvarer? En ny kogebog giver de rejselystne danskere hjælp til at lave feriemaden.

Når kompasset står på syd, og ferien er over os, søger mange danskere mod Toscana. Området har det hele; rigt på kultur, smukt landskab, behageligt klima og fantastiske råvarer. Local Living A/S sender hvert år mange danskere på ferie til Toscana, hvor et væld af skønne, håndplukkede ferieboliger på landsteder, herregårde og i villaer er rammen om danskernes ferie.

De livsnydende danskere sætter stor pris på det toscanske køkken karakteriseret ved lokale råvarer og enkel tilberedning, og da man overalt mødes af friske og indbydende råvarer, er det oplagt at lave maden selv i ferieboligen og nyde resultatet på terrassen i de autentiske omgivelser.

Her kommer Local Living’s rejsekogebog alle til undsætning, for med lette antipasti, forretter, hovedretter og desserter er der rigelig inspiration til disse gode stunder.

Hele Danmarks Toscana-skribenter, Helle og Alfredo Tesio, og Local Living egen toscanske huskok, Emily Hardcastle, var hurtigt med på ideen, da Local Living kontaktede dem, og luftede ideen om at lave en lille toscansk kogebog med gode retter til ferien.

Resultatet er en handy rejsekogebog med et væld af typiske toscanske retter og fristende billeder af retterne. Her er f.eks. lækkert focacciabrød med oliven, pesto, pastaretter, fritteret fisk og uimodståelige desserter som panna cotta og tiramisu.

Bag bogen står rejsebureauet Local Living A/S der i 6 år har været specialiseret i rejser til det autentiske Toscana og Umbrien.

Find inspiration om og rejser til Toscana her

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen