Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Udenrigsministeriet: Rejser til Bangkok frarådes Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Udenrigsministeriet: Rejser til Bangkok frarådes

Udgivet: 29/4 2010 - Rejsenyt.

På Udenrigsministeriets hjemmeside frarådes nu "ikke-nødvendige" rejser til Bankok grundet den urolige situation i det centrale Bankok.

På Udenrigsministeriets hjemmeside frarådes nu "ikke-nødvendige" rejser til Bankok grundet uro og deminstrationer i det centrale Bankok. Udenrigsministeriet oplyser følgende:

Udenrigsministeriet fraråder ikke-nødvendige rejser til Bangkok. Dette omfatter ikke Bangkoks internationale lufthavn, som ligger ca. 30 km fra byen.

Der foregår omfattende demonstrationer i det centrale Bangkok, og i den forbindelse har der været voldsomme uroligheder med døde og sårede til følge. Ligeledes har der været mange tilfælde af granatangreb og bombeeksplosioner i Bangkok og Chiang Mai.

Situationen er uforudsigelig. Dette gælder særligt i Bangkok, men også nord og nordøst for Bangkok er der risiko for uroligheder.

Danskere i Bangkok og resten af Thailand bør holde sig på lang afstand af demonstrationer, større forsamlinger og opbud af politi og militær. Hvis der opstår uroligheder, bør man holde sig inden døre. Danskere bør følge situationen nøje og udvise den største forsigtighed.

Udenrigsministeriet fraråder fortsat alle ikke-nødvendige rejser, til og igennem de sydlige provinser (Songkhla, Narathiwat, Yala og Pattani) og visse grænseområder til Cambodja.

Læs udenrigsministeriets vejledning her

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen