Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Hansi Hinterseer løfter salget af Musikrejser Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Hansi Hinterseer løfter salget af Musikrejser

Udgivet: 4/5 2010 - Rejsenyt.

Hansi Hinterseer løfter salget af MusikrejserMusikrejser hitter hos Danskerne og specielt ét navn er meget hot i øjeblikket. Østrigske Hansi Hinterseer ligger for 3. uge på en klar 1. plads på den albumhitlisten med albumet "The Danish Collection".

Danskerne vil på Musikrejser. Navne som tyske Helene Fischer eller østrigske Hansi Hinterseer har for alvor fået danskerne til tasterne for at bestille rejser med musik i.

Hos Riis Rejser, der tilbyder musikrejser til primært Danmark og Tyskland har man kunnet mærke en øget efterspørgsel i de seneste uger.

- Efterspørgslen efter musikrejser er steget markant de seneste uger - specielt efter Hansi Hinterseer og Helene Fischer er blevet eksponeret i de danske medier, fortæller Søren Riis, medindehaver af Riis Rejser.

Bureauet købte godt 50 af de bedste billetter til Hansi Hinterseer´s koncert i Forum Horsens til December, men de var hurtigt solgt.

- Vi har kunnet sælge flere mange billetter - måske 300-400. Men heldigvis har vi kunnet tilbyde kunderne et alternativ i form af en 2-dages rejse med bus, forplejning og koncertbilletter til de endnu ikke udsolgte koncerter i Hamborg og Berlin, slutter Søren Riis.

Find musikrejser her

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen