Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Flere danskerne vil vælge pakkerejser Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Flere danskerne vil vælge pakkerejser

Udgivet: 18/5 2010 - Rejsenyt.

Flere danskerne vil vælge pakkerejserUdsigten til at strande i en lufthavn på grund af flyforbud kan have indflydelse på hvordan danskerne køber rejser. Undersøgelse viser, at flere vil vælge pakkerejser.

I flere år har trenden vist, at flere ønsker at booke flybilletter, hotel og selv sammensætte deres rejse. Men vulkanudbrud og flykaos kan have påvirket danskernes rejsevaner.

Siden den islandske vulkan "Eyjafjallajökull" lammede lufttrafikken over det meste af Europa, har der været øget fokus på de åbenlyse fordele der er ved at vælge en pakkerejse.

- Vi har haft en gruppe turister i Caribien som har været strandet i 8 dage, fortæller Søren Jørgensen fra Gislev Rejser.

Og i stedet for at være tvunget til at stå standby i lufthavnen - som det kan være tilfældet når man rejser på egen hånd - har gæsterne kunnet nyde en forlænget ferie på den eksotiske destination.

- Når gæsterne bliver forsinket er det vores pligt og opgave at sørge for dem uden merudgift for gæsterne, og det er en af de åbenlyse fordele ved at booke rejse gennem et rejsebureau, fortsætter Søren Jørgensen.

Næsten hver anden foretrækker pakkerejse
Hos Star Tour har en nylig udført spørgeundersøgelse indikeret, at næsten 50% vil være tilbøjelig til at vælge en pakkerejse i fremtiden. Og udsigterne til længerevarende udbrud fra vulkanen er med til at fastholde trenden.

Hos Gislev Rejser der både udbyder fly- og busrejser har man dog ikke mærket nogen ændring i publikums adfærd.

- Vi har ikke kunnet mærke vulkanen på kontoret. Telefonen ringer fortsat, og vi sælger rejser på samme niveau som før udbrudet, fortæller Søren Jørgensen fra Gislev Rejser.

- Heller ikke forholdet mellem fly- og busrejser er ændret. Vi var overbeviste om at flere ville vælge busrejser efter vulkanudbruddet, men det har ikke været tilfældet, slutter Søren Jørgensen.

Find din næste pakkerejse her

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen