Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Første direkte rute fra Danmark til Basel Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Første direkte rute fra Danmark til Basel

Udgivet: 2/7 2010 - Rejsenyt.

Første direkte rute fra Danmark til BaselFlyselskabet easyJet tilbyder danske passagerer direkte fly til den schweiziske kulturhovedstad Basel, der ligger bekvemt for rejser til Alperne, Alsace og Schwarzwald.

Ruten åbner 1. november 2010, og rejser kan bookes fra 1. juli.

Danske skiturister og vinkendere kan se frem til 1. november, når easyJet åbner en direkte lavprisrute til Basel-Mulhouse-Freiburg. Basel ligger idyllisk, hvor Rhinen slår et knæk på grænsen mellem Schweiz, Frankrig og Tyskland, og byen er et oplagt springbræt for skiture i Alperne og vinture i Alsace.

”Med ruten mellem København og Basel giver vi passagererne en helt ny direkte forbindelse, som ingen andre flyselskaber tilbyder i dag. Og så er det endda en lavprisrute, hvilket passagerne i stigende grad efterspørger,” siger Thomas Haagensen, easyJets Regional General Manager i Nordeuropa.

Også til weekendbreak og forretningsrejser
easyJets priser gør det også muligt at tage på weekendbreak i Basel og opleve den særlige stemning i byen, der ligger ved Rhinen og består af både en schweizisk, fransk og tysk del. Byen fortjener sit ry som Schweiz’ kulturhovedstad på grund af byens ca. 40 museer og Schweiz’ ældste universitet, der blev indviet i 1460.

Danske forretningsrejsende kan også få stor glæde af den direkte rute, da Basel bl.a. er centrum for en række store farmaceutiske og kemiske virksomheder. Desuden er byen et messe- og kongrescentrum, der bl.a. er kendt for den førende kunstmesse Art Basel.

easyJets flyver til Basel fire gange ugentligt.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen