Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > September er sæson for rejser til Italien Privatlivspolitik  
Rejsenyt

September er sæson for rejser til Italien

Udgivet: 3/9 2010 - Rejsenyt.

September er sæson for rejser til ItalienMens mange rejsebureauer netop har overstået højsæsonen som ligger i skolernes sommerferie, er september måned den absolut travleste måned på året, når det gælder kulturrejser til Sydeuropa og især lande som Italien, Spanien og Portugal.


Italien er en utrolig populær destination på alle tider af året. Dog er september, når varmen er mindre intens, når himlen er klar som krystal, når vinen er plukkemoden og de mange museer og restauranter åbner efter en velfortjent ferie, et ideelt tidspunkt til et besøg i ”støvlelandet”. Den største udfordring for de fleste vil være, hvor turen skal gå hen og med hvilket formål, for mulighederne er mange.

Hos Kulturrejser Europa arrangerer man mange rundrejser i september måned, og ca. halvdelen går mod rejsemål i Italien.

- Salget af rejser med dansk rejseleder til Italien har i 2010 overgået sidste år, og specielt rejser i september tegner til at blive årets store hit. Det er specielt rundrejserne til Toscana, Amalfikysten og Sicilien der har oplevet en stor efterspørgsel i år, forklarer Lone Pedersen, Kulturrejser Europa.

Hvor i Italien rejser danskerne på Kulturrejse?
Et populært valg er vin- og gastronomirejserne i Norditalien, hvor vinhøsten er på sit højeste både i Valpolicella og Piemonte, som er velkendte regioner – på grund af deres produktion af Amarone- og Barolovine.

Amalfikystens trækker også danskerne til med klassisk musik, kunst og kultur, imponerende sejlads, græske og romerske ruinbyer samt de lokale specialiteter limoncello og mozzarella.

Har man mod på noget nyt, kan man kombinere Amalfikysten med et besøg i den ukendte, men utroligt facinerende støvlehæl Apulien, hvor man bl.a. kan opleve Italiens største grotter, de små pittoreske trulli-huse, for slet ikke at tale om den helt enestående huleby Matera, som var kulisse i Mel Gibsons storfilm, Passion of the Christ.

En anden spændende mulighed er en klassisk rundrejse til vulkanøen Sicilien, som byder på både kunst og kultur i imponerende mængder foruden en fantastisk natur.

Læs mere og find rejser her

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen