Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Julen er tid til at bestille sommerferien Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Julen er tid til at bestille sommerferien

Udgivet: 9/12 2010 af Rejsestart.dk

Julen er tid til at bestille sommerferienJulen står for døren, og det betyder for de fleste, at gaveræs, madlavning og julehygge er nært forestående. For nogle betyder det tilmed, at sommerferien skal bestilles. For at være på forkant med planlægningen, vil vi på rejsestart.dk råde til, at få billetter, hotel og lignende bestilt allerede nu.


Nogle af de destinationer, der hitter netop nu, er bl.a. Los Angeles, Firenze og Orlando, som ligger i top 3 over de rejsemål, der har oplevet den største vækst i antallet af søgninger i november ifølge Hotels.com. Længere nede af listen finder man så jordnære destinationer som Skagen - 5. plads, Holstebro – 16. plads og Billund på en 20. plads.

Det kunne tyde på, at hvis man tager udenlands er det næste år storbyerne, der bliver danskernes foretrukne sommerferiemål. Samtidig ser det også ud til, at Skagen, vil opleve en stor stigning i den kommende sommer.

Så nu er det tid til at finde rejsen - og hvis du vil følge tendensen og tage på en storbyrejse, kan du på rejsestart.dk søge på forskellige feriedestinationer.
 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen