Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Drømmen er jul og nytår i udlandet Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Drømmen er jul og nytår i udlandet

Udgivet: 13/12 2010 af Rejsestart.dk

Drømmen er jul og nytår i udlandetDanskerne er især i juletiden tiltrukket af idéen om jul i udlandet – og særligt badestrande, storbyer og skiløjper virker tiltrækkende sammenlignet med juleræset. Det viser en ny undersøgelse foretaget af FDM Travel.

Julestress, gaveræs og nytårsfesten kan virke afskrækkende på de fleste – derfor står en storbyferie eller en tur på ski højt på mange danskeres ønskeseddel, ifølge en undersøgelse FDM Travel har foretaget. Undersøgelsen er baseret på udtalelser fra 541 rejsende.

Vi er ingenlunde traditionstro når det kommer til at fejre højtiden i udlandet – 79% af de deltagende udtaler, at andestegen og juletræet ikke benyttes i juleceremonien når denne fejres i udlandet. Den traditionelle danske jul bliver altså skiftet ud.

Der kan være mange grunde til at fejre såvel jul som nytår i udlandet. 61% af de deltagende har allerede prøvet at fejre en højtid i udlandet. De 17% af deltagerne har gerne ville prøve noget utraditionelt, mens 12% begrunder det med, at juleræset var tungen på vægtskålen. En tiendedel af deltagerne siger også, at de mange feriedage i den kommende juletid gør det let at rejse, at de har familie bosiddende i udlandet, eller at de blot gerne vil væk fra det kolde, danske vintervejr.

Undersøgelsen er foretaget medio november – og kun 26% svarer at det ikke er sandsynligt, at de fejrer nytår i udlandet inden for de næste tre år, mens 54% planlægger at holde julen inden for landets grænser.

Kan idéen om en jul i udlandet også virke tiltrækkende på dig, så kan du finde rejser på rejsestart.dk.


 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen