Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Vadehavshotel tildelt michelin-stjerne Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Vadehavshotel tildelt michelin-stjerne

Udgivet: 6/1 2011 af Rejsestart.dk

Det 5-stjernede Grad SPA Resort A-ROSA Sylt på den nordtyske ø Sild i Vadehavet er blevet tildelt en stjerne for sin gourmetrestaurant i den eftertraftede Michelin-guide 2011. Restauranten på hotellet kendes under navnet ”La Mer” og bestyres af den unge chefkok Sebastian Zier.

Luksushotellet er nyåbnet, og der satses krftigt på at levere enestående tilbud inden for spa og wellness kombineret med gastronomi i verdensklasse – en mission der med michelin-stjernen ser ud til at være lykkes.

Hotellets gæster værdsætter både maden og resortet, hvilket ses i en bookingrate på 80 siden åbningen i foråret 2010. Chefkokken kom til La Mer for at være med til at starte en gourmetrestaurant op og ser det som en forpligtelse altid at levere det bedste.

Grand Spa Resort A-ROSA Sylt ligger på en cirka 35.000 kvadratmeter stor grund i klitterne med udsigt over vadehavet. Resortet indeholder 177 eksklusivt indrettede værelser og suiter. Derudover tre a la carte restauranter. Hertil findes også møde-, konference- og festlokaler på resortet. Derudover indeholder hotellet et 3.500 kvadratmeter stort wellnessområde, som sidste år blev kåret til et af Tysklands top 5 spahoteller af den tyske ”RELAX guide”.

Læs mere om Grand Spa Resort A-ROSA Sylt via dette link.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen