Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Astrid Lindgrens verden vil lave ny Ronja Røverdatter-attraktion Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Astrid Lindgrens verden vil lave ny Ronja Røverdatter-attraktion

Udgivet: 12/1 2011 af Rejsestart.dk

Astrid Lindgrens verden vil lave ny Ronja Røverdatter-attraktionDanskerne har i mange år haft Astrid Lindgrens Verden som en af de foretrukne turistattraktioner i udlandet. Verdenen vil nu investere 50 millioner i en ny Ronja Røverdatter-attraktion, som bliver 10 gange større end den hidtidige.

Der er hvert år over 50.000 danskere, der besøger attraktionen i Vimmerby i Sverige. I 2011 kan disse besøgende se frem til en helt ny og særdeles spændende oplevelse. Det er nemlig i år 30 år siden, at Astrid Lindgren skrev bogen om Ronja Røverdatter. Det markerer Astrid Lindgrens Verden med at investere 50 millioner svenske kroner i opførelsen af et helt nyt Ronja Røverdatter-område, hvor Mattisborg er i fokus.

På den måde søger man at blive en af Europas førende parker gennem et unikt indhold med høj kvalitet. Investeringen medvirker til at give Astrid Lindgrens verden som destination de bedst mulige forudsætning for at udvikle sig i takt med efterspørgslen.

Den nye Mattisborgs tårne rækker 14 meter op i luften – og vand, røg, tåge og ild skal anvendes til at styrke fortællingen om Ronja Røverdatter. Publikun kommer til at opleve det tordenvejr, der hærgede den nat, Ronja blev født. De vil kunne se borgen knække i to når lynet slår ned. Inde i borgen vil der blive fremført teaterscener med røvere på heste.

Ronja Røverdatter-området bliver 10 gange større end det, der allerede ligger i Vimmerby. Det kommer udover det ovenstående også til at byde på et syv meter højt vandfald, en bjørnegrotte og en skov med mystiske væsener samt underholdende og spændende lege.


 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen