Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Oplev EM-kval kampen Island – Danmark Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Oplev EM-kval kampen Island – Danmark

Udgivet: 26/1 2011 af Rejsestart.dk

Oplev EM-kval kampen Island – DanmarkBravo Tours giver dig netop nu muligheden for at opleve landskampen mellem Island og Danmark. Udover kampen vil du også have mulighed for – enten på egen hånd eller på udflugter – at opleve den islandske natur.

Jan Krabbe og Carsten Mølby vil være med på turen og give deres bud på startopstillinger, taktik og hvad der ellers måtte være af ”ekspert-opgaver” inden kampen mellem Danmark og Island i Reykjavik. De to kommentatorer spilles af Esben Pretzman og Rune Tolsgaard er kendt fra bl.a. Drengene fra Angora samt som havenisser i en reklamefilm.

Bravo Tours har 130 billetter til landskampen d. 4. juni, og inden kampen samles alle gæster på hotellet, hvor Jan Krabbe og Carsten Mølby igen vil give smagsprøver på deres ekspert-viden.

Prisen pr. person er 5.900 kr. og inkluderer fly tur/retur Billund-Keflavik, skatter og afgifter, dansktalende islandsk guide på udflugter, billet til landskampen Island – Danmark, transport til og fra lufthavn og hotel, transport fra hotel til stadion tur/retur, entré til Den Blå Lagune inklusiv en øl eller vand, to overnatninger og morgenmad på Park Inn Hotel.


 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen