Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > New York tiltaler igen danskerne Privatlivspolitik  
Rejsenyt

New York tiltaler igen danskerne

Udgivet: 26/1 2011 af Rejsestart.dk

New York tiltaler igen danskerneI 2009 oplevede man i rejsebranchen et fald i antallet af rejsende til New York, men i 2010 var man igen tilbage på et højt antal danskere, der tog turen over Atlanten. I alt 260.000 mennesker besøgte sidste år USA – et tal man i rejsebranchen regner med vil stige i 2011.

Der er tilsyneladende ikke en ende på danskernes begejstring, når det gælder USA og New York. Efter et lille dyk i 2009 er danskerne igen begyndt at strømme til USA. 260.000 mennesker rejste til USA i 2010, hvilket er det højeste tal nogensinde.

Finanskrisen har udspillet sin rolle, og rejselysten synes at være tilbage – specielt hvad angår rejser til USA. I forhold til 2008 nærmest branchen sig en stigning på 10 %. Sidste år var der således en stigning på 24% i antallet af solgte rejser til New York.

Det store udbud af ferier trækker mange danskere til USA. Det er underordnet om der er tale om tre uger i en mobil-home, seks dages shopping-tur i en storby eller ferie bag på en Harley. USA kan tilbyde det hele.

Læs mere om New York og bestil din rejse her.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen