Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Bornholms miniferie-potentiale skal styrkes Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Bornholms miniferie-potentiale skal styrkes

Udgivet: 14/2 2011 - Rejsenyt.

Bornholms miniferie-potentiale skal styrkesFærgen satser stort på at få forløst Bornholms potentiale som danskernes foretrukne miniferiedestination. Dette gøres blandt andet med indsættelsen af en ny katamaran til sommer samt et nyt tilbud, hvor en bil med op til 5 passagerer kan komme frem og tilbage mellem Rønne og Ystad for 1298 kroner.

Den nye katamaran har en større kapacitet end de nuværende færger og på den måde kan endnu flere transporteres til og fra Bornholm. Derudover vil man fra rederiet Færgens side gerne give turisterne endnu bedre belæg for at tage til Bornholm.

Således introducerer man en Weekendbillet, der skal gøre det muligt at tage i bil – med op til 5 personer – til Bornholm fra Ystad og tilbage igen for 1298 kroner. Tilbuddet vil gælde hele foråret – på den anden side af sommerferien vil tilbuddet også gælde i september og oktober.

På den måde søger man at få flere danskere til at rejse til solskinsøen i foråret og sensommeren, hvor øen er allersmukkest.

Betingelserne, for at kunne benytte tilbuddet, er, at man rejser ud fra Ystad torsdag aften eller fredag morgen og hjem igen fra Rønne søndag samme uge.


 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen