Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Vælg din rejsedato med omhu og spar penge! Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Vælg din rejsedato med omhu og spar penge!

Udgivet: 28/2 2011 af Rejsestart.dk

Vælg din rejsedato med omhu og spar penge!Ønsker du at holde påskeferien i en storby eller på en af de populære soldestinationer, er det en god idé at bestille allerede nu. Mange af de billige flybilletter er revet væk, hvilket ofte gør rejsen dyr – men hvis afrejsedatoen er underordnet, kan du spare tusindvis af kroner!

Rejser til de populære soldestination – såsom Mallorca og De Kanariske Øer – er der stor efterspørgsel på. Derudover er efterspørgslen også steget på billetter til nogle af storbydestinationerne som Rom og Barcelona.

Skal man holde påskeferien uden for Danmarks grænser, kræver det altså, at man enten booker sine billetter allerede nu, eller at man er en smule fleksibel.

Har man mulighed for at være fleksibel omkring afrejsedatoen, kan man spare rigtig mange penge! Således har FDM Travel lavet en undersøgelse af priserne, der viser, at hvis en familie med to børn ønsker at holde påsken på Mallorca, er der stor forskel i priserne. Ønsker man at rejse skærtorsdag til påskemandag, skal man regne med at bruge omkring 35.000 kr. Kan man i stedet rejse allerede mandag i påskeugen, kan der spares hele 16.000 kr. – og gider man at mellemlande, kan man spare endnu mere!

Hvis det er muligt, er det altså prismæssigt en fordel at være en smule fleksibel vedr. afrejsedatoer samt destinationer. Tager man fx en mere alternativ destination, vil det selvfølgelig også øge mulighederne for en billigere påskeferie.

Find din påskeferie på Rejsestart.dk nu!

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen