Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Ingen prishop på ferierejsen hos Spies Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Ingen prishop på ferierejsen hos Spies

Udgivet: 28/2 2011 - Rejsenyt.

Ingen prishop på ferierejsen hos SpiesDe seneste dage har skabt panik i transportbranchen, da prisen på råolie på kort tid er steget adskillige procent. Dette gør, at man i transportbranchen forudser voldsomme prisstigninger. En række amerikanske flyselskaber har grundet disse prisstigninger introduceret et brændstoftillæg på 10 %.

Dette sker dog ikke for de rejselystne danskere, der har valgt at flyve med Thomas Cook Airlines Scandinavia, der benyttes af Spies.

Mens andre vælger at fastlåse prisen på 50-60 % af deres brændstofforbrug, har man hos Thomas Cook Airlines valgt at købe den mængde brændstof, man skal bruge sommeren over for at transportere gæsterne på ferie. På den måde har man sikret sig mod disse pludselige prisstigninger på olien.

Derfor får Spise’ gæster altså ikke pålagt et sådant brændstoftillæg – uanset hvor meget råolien måtte stige. Det gælder også for de rejser, som selskabet endnu ikke har solgt.

Derudover har man også købt 90% af brændstoffet til brug ved vinterens flyvninger, og således kan også disse billetter se sig fri for brændstoftillæg. Hvad angår sommerrejserne i 2012, kendes priserne ikke.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen