Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Nyheder inden for oversøiske rundrejser Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Nyheder inden for oversøiske rundrejser

Udgivet: 4/3 2011 - Rejsenyt.

Nyheder inden for oversøiske rundrejserSå er der spændende nyheder til rejsefolket – blandt andet har du nu mulighed for en rundrejse i Vietnam og Cambodja i efteråret 2011 og foråret 2012. Derudover er der flere andre destinationer – fælles for dem alle er, at rejselederen på turen har et unikt kendskab til lokalområdet, hvilket kan forstærke din oplevelse på rejsen.

Første nyhed er en 17-dages rundrejse i Vietnam og Cambodja. Mange kender selvfølgelig Vietnam grundet krigen – men den dybere viden om landet besidder de færreste. I Vietnam bliver oplevelserne primært koncentreret omkring Mekong-deltaget, hvor rejselederens indsigt og viden om lokalområdet vil få rejsen til at byde på helt unikke oplevelser. Cambodja har ikke samme krigsmæssige baggrund som Vietnam og er generelt en smule fattigere end Vietnam. I Cambodja vil hovedstaden, Phnom Penh, blive besøgt. Derudover vil turen også gå til tempelområdet Siem Reap, inden der afsluttes med badeferie ved Sihanoukville.

Udover en spændende rejse til Sydøstasien er der også mulighed for en tur til Mexico. Her vil særligt Maya-kulturen være i centrum, og man vil således komme til at opleve bl.a. pyramiderne og templerne ved Teotihuacán og det berømte ruinområde ved Palenque. Rejsen har fået navnet ”Indiens kulturskatte”, men trodsnavnet går turen også forbi nationalparken Ranthambore, hvor der er gode chancer for at opleve den bengalske tiger.

Den sidste oversøiske nyhed er Cuba – en destination man hos Risskov Travel Partner har oplevet stor efterspørgsel på. Man tilbyder derfor to forskellige rundrejser med dansk rejseleder. ”Cuba Grande” er en rejse på 15 dage, hvor man kommer langt rundt i landet. Rejsen ”Farverige Cuba” er på 11 dage og indeholder de større oplevelser, landet har at byde på.

Se det nye katalog online.

Bestil det nye katalog og få det tilsendt her.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen