Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Billetter til OL i London 2012 skal bookes nu! Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Billetter til OL i London 2012 skal bookes nu!

Udgivet: 7/3 2011 af Rejsestart.dk

Billetter til OL i London 2012 skal bookes nu!Det officielle billetsalg til OL i London næste år starter i denne måned – drømmer du om at opleve OL på nærmeste hold, skal du være klar til at planlægge din ferie allerede nu. Billetsalget påbegyndes d. 15. marts, og hvis du gerne vil til London skal du have planlagt bl.a. hvilke sportsgrene og ceremonier du gerne vil se.

Billetsalget starter som nævnt ovenfor d. 15. marts, og det er første gang i mange år, at OL afholdes så tæt på Danmark, som det er tilfældet ved de Olympiske Lege nr. 30. Billetsalget foregår ved en lodtrækning – kaldet ”ballot” – hvor man kan ansøge om billetter fra 15. marts til 26. april 2011. Herefter vil man blive kontaktet, hvis man har haft heldet med sig og fået fat i billetterne til legene.

Bestiller man billetter til særligt de indledende runder, er det værd at bemærke, at nogle af begivenhederne finder sted et godt stykke fra Londons centrum – således afholdes nogle af de indledende runder i fodbold i både Cardiff og Glasgow, mens der afholdes sejlsport i det sydlige England.

OL giver også nogle prisstigninger på fly- og hotelpriserne – nogle af hotelpriserne kan ventes at koste op til 8-10 gange mere end normalprisen. Salget af dette åbnes først ca. et år inden OL – når dette åbnes skal man også være hurtigt ude for overhovedet at have muligheden for at få fingrene i et hotelværelse i London.

Derudover er det VIGTIGT at man tænker sig om før man køber billetterne – folk med ikke helt rent mel i posen vil nok forsøge at snyde godtroende OL-besøgende ved at sælge hotelværelser, og derfor bør du tænke dig om, hvem du booker hos. Derudover bør du yderligere KUN købe billetterne til OL gennem den officielle udbyder.

Det er endnu usikkert hvilke discipliner, der får dansk deltagelse – nogle af deltagerne vil først kvalificere sig tæt på OL. Det skal dog have in mente, at Danmark særligt inden for håndbold og badminton har stolte OL-traditioner, mens også sejlsport og svømning er nogle gode bud på begivenheder med dansk deltagelse.

Book dine billetter gennem den officielle udbyder.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen