Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Kør-selv påskeferie – et godt alternativ Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Kør-selv påskeferie – et godt alternativ

Udgivet: 9/3 2011 af Rejsestart.dk

Kør-selv påskeferie – et godt alternativFlere og flere forsøger at lokke familier på kør-selv ferie – påskeferien vil være en god mulighed for at afprøve dette. Man kan fx forsøge sig med en tur til en af Færgens destinationer eller en tur til vort store naboland, Tyskland, som for de flestes vedkommende nok primært opleves fra Autobahn

Ønsker man en hyggelig ferie i Danmark, kan man benytte sig af et tilbud fra en ny kampagne, rederiet Færgen lancerer i denne uge. Med fokus på kvalitetstid, samvær og ”det langsomme liv” har man forsøgt at markedsføre Bornholm, Samsø, Langeland, Als og Fanø, som Færgen sejler til. Øerne har en tilbagelænet livsstil, som bør virke tiltrækkende, hvis man ønsker at slappe af i sin ferie.

Kampagnens benytter sig af underspillet humor, hvor man bl.a. ser turisternes forventninger til neonlys og fuld fart sat op imod øernes afslappede atmosfære. Øerne kan ofte byde på en atmosfære, der i sig selv ligger så langt fra hverdagens stress, at den kan virke eksotisk for mange – og på den måde er fuldt konkurrencedygtig med charterrejsen.

Et alternativ til de danske øer er Tyskland. Også et land, der har en mere afslappet stemning end de traditionelle rejsemål. Forskellen er dog, at man op til højsæsonerne vil kunne mærke markante prisstigninger på charterrejserne, mens man i Tyskland mange steder vil opleve samme priser som normalt. Særligt Nordtyskland er et oplagt mål for påskeferien, da danskerne her kan forsøge sig med både natur-, familie- og storbyoplevelser. Dertil skal det siges, at skærtorsdag ikke er en helligdag i Tyskland, så man har en ”ekstra” dag, hvis man ønsker at shoppe.

Nogle prisstærke alternativer til den traditionelle charterrejse. Find din påskeferie her.


 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen