Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Mange roligans vil følge landsholdet til Cypern Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Mange roligans vil følge landsholdet til Cypern

Udgivet: 4/4 2011 af Rejsestart.dk

Mange roligans vil følge landsholdet til CypernDen 7. oktober skal Danmark spille EM-kvalifikationskamp ude mod Cypern. Potentielt kan Danmarks rolle til den tid være afgjort i EM-sammenhæng. Landsholdet kommer dog ikke til at mangle opbakning – i alt 250 roligans har allerede nu - over et halvt år før kampstart - købt deres billet til Spies’ ordinære feriefly til Cypern fra København eller Billund.

Udover en tur til landskamp får de danske roligans også en uges solferie på øen, der ifølge statistikken har Middelhavets bedste ferievejr.

Til trods for at mange hen omkring starten af oktober nok allerede så småt er ved at indstille sig på vinterkulde og julestress, er det ikke kulden, der præger Cypern. Solen vil skinne 10 timer om dagen, og temperaturen vil presse sig op på omkring de 27 grader.

Det er særligt københavnerne, der har fået øjnene op for ferieformen med både fodbold og ferie – således er der kun 30 pladser tilbage fra Kastrup, mens man på afgangen fra Billund har 90 resterende pladser til priser på ca. 4.000 kr. for fly og hotel.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen