Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Det er blevet forår - det betyder at sommerdækkene snart skal frem Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Det er blevet forår - det betyder at sommerdækkene snart skal frem

Udgivet: 4/4 2011 af Rejsestart.dk

Det er blevet forår - det betyder at sommerdækkene snart skal fremMed en lille måned forsinkelse – i hvert fald i forhold til kalenderen – oplevede vi i weekenden årets først rigtige forårsdag, der endda endte med at blive så varm, at den kunne kvalificere sig som sommerdag. Dermed er der ikke mange undskyldninger tilbage for at lade vinterdækkene sidde på bilen – det skulle da lige være en foranstående skiferie.

Påsken ligger i år sent, og det er for mange bilister et godt tidspunkt at klargøre bilen til sommeren – men hvis påskeferien skal holdes på ski, er det måske en god idé at vente til efter ferien. Der kan således endnu være lovpligtigt at have vinterdæk på i nogle lande, hvis der er vinterføre.

Et af de lande, der har en sådan regel, er Tyskland – så skal man sydover bør man påtænke risikoen for at opleve et sådan føre under turen, inden man vælger at skifte – og køre gennem Tyskland med – sommerdæk.

På trods af slidbanerne på dækkene i Danmark blot mindst skal være 1,6 mm, anbefaler FDM, at man ser igennem fingre med denne regel og altid har mindst 3 mm slidbaner på sine dæk. På den måde kan man beskytte sig selv, sin familie og andre bilister bedst muligt.

Læs flere tips til din kommende bilferie.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen