Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Kom på et eksklusivt krydstogt fra Hamborg Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Kom på et eksklusivt krydstogt fra Hamborg

Udgivet: 6/4 2011 af Rejsestart.dk

Kom på et eksklusivt krydstogt fra HamborgDet eksklusive hotel Louis C. Jacob i Hamborg byder velkommen om bord på ni krydstogtrejser hen over sommeren. ”Jacobs Krydstogter” sætter sejl fra Hamborg mod bl.a. New York og Barcelona. Rejserne gennemføres i Louis C. Jacobs ånd på udvalgte, luksuriøse fartøjer.

Når ”Queen Mary 2” stævner ud fra Hamborg mod New York den 12. august, bliver det således med en afskedsceremoni, der er en dronning værdig. Kanonsalutter, flagrende hvide lagner og tonerne af ”God Save the Queen” sørger for, at sende hotellets gæster godt af sted på en historisk krydstogtsrejse. Med på rejsen er også hoteldirektør for Louis C. Jacobs, Jost Deitmar – og for ham er det vigtigt at overføre det femstjernede hotels historie og eksklusivitet til hotellets nye krydstogtsrejser.

Udover rejsen til New York vil der også være rejser til Barcelona, hvor rejsen indledes med gourmetmiddag. Dernæst sejler man langs Europas kyst via blandt andet Amsterdam, Gibraltar og Ibiza.

Der vil også være en landrejse, der vil foregå med et AAGLANDER-køretøj. Turen går langs Elben og inkluderer en 5-retters menu, kreeret af Louis C. Jacobs Michelin-kok, Thomas Martin.

Læs mere om hotellet og krydstogtsrejserne på Louis C. Jacobs egen hjemmeside..

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen