Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > USA’s nationalparker giver gratis adgang i påsken Privatlivspolitik  
Rejsenyt

USA’s nationalparker giver gratis adgang i påsken

Udgivet: 7/4 2011 af Rejsestart.dk

USA’s nationalparker giver gratis adgang i påskenNormalprisen for en familie er 25 dollars pr. familie for at få adgang til Grand Canyon, Yellowstone, Bryce Canyon, Zion National Park og adskillige andre af de store nationalparker i USA. I påsken er det dog anderledes – således kan man fra den 16. til den 24. april komme gratis ind i samtlige amerikanske nationalparker.

Tilbuddet gælder ikke kun amerikanere, men også turister – dermed kan danskere, der er på ferie i USA, udnytte mulighede for at spare lidt penge og samtidig komme ind og opleve nogle af de helt store nationalparker.

Anledningen til tilbuddet er den årlige National Park Week, hvor der rundt omkring i parkerne arrangeres forskellige begivenheder. Ugen er en god mulighed for danske turister i USA til at opleve nogle af de allerstørste naturseværdigheder i USA.

Er du ikke så heldig at være i USA i påsken, men skal du derover til sommer, kan du med fordel købe et nationalparkpas til 80 dollars. Det giver adgang til samtlige statslige nationalparker i USA i et helt år. Officiely er navnet på passet America the Beautiful Annual Pass, og giver adgang til alle nationalparker for alle personer i den samme bil.

Det bemærkes dog, at der findes enkelte naturparker og seværdigheder på indiansk territorium, som nationalpark passet ikke giver gratis adgang til – fx Monument Valley på grænsen mellem Arizona og Utah.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen