Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Forsøg dig med Alpe d’Huez i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Forsøg dig med Alpe d’Huez i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse

Udgivet: 27/4 2011 af Rejsestart.dk

Forsøg dig med Alpe d’Huez i samarbejde med Kræftens BekæmpelseNavnet på det årlige event er ”Træd til på Alpe d’Huez” og er udviklet af Kræftens Bekæmpelse. Målet er at få ledere og medarbejdere i danske virksomheder samt andre cykelinteresserede med på en tur, der både gavner helbredet, men også gavner Kræftens Bekæmpelse. Ud over syre i benene regner man med, at begivenheden giver deltagerne gode oplevelser og et godt netværk.

I år vil være første gang Kræftens Bekæmpelse forsøger sig med eventen, der vil blive afholdt i slutningen af august. At klare toppen af Alpe d’Huez er for mange næsten umuligt at forestille sig, men i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse skal det umulige altså gøres muligt.

I forhold til de udfordring en kræftramt står overfor, må en tur over Alpe d’Huez virke straks mere overkommeligt. Da noget kræft dog kan forebygges, ønsker Kræftens Bekæmpelse med denne event at hjælpe virksomhederne til at tage del i kampen mod kræft.

Gennem ”Træd til på Alpe d’Huez” giver Kræftens Bekæmpelse mulighed for, at inspirere virksomheder og medarbejdere til at sætte mere fokus på sundhed og forebyggelse. Samtidig får virksomhederne mulighed for at støtte kræftsagen økonomisk samtidig med, at de bakker op om medarbejderne i forbindelse med ”det sunde valg”.

For at kunne klare udfordringen skal formen være god – men det er intet problem. Med i prisen er nemlig et tilbud om fællestræning med erfarne cykelfolk. Derudover er der en online træningsdagbog, råd og vejledning inkluderet i eventen.

Inspirationen kommer fra Holland, hvor man i de seneste 6 år har holdt en lignende event. Arrangementet samlede i 2010 over 90 millioner kroner ind via de 2.800 deltagere. Målet er, at eventen i Danmark har 1.000 deltagere i 2015.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen