Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Scandlines udvider i Gedser Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Scandlines udvider i Gedser

Udgivet: 5/5 2011 af Rejsestart.dk

Scandlines udvider i GedserKontrakterne er nu underskrevet og dermed kan Scandlines påbegynde de omfattende forbedringer, man har planlagt i Gedser Havn. Millioninvesteringerne vil ikke alene skabe vækst og arbejdspladser i Gedser-området, men også forøge sammenhængskraften i byen. Derudover vil man opføre nye rekreative områder på havnearealet, der skal komme Gedsers borgere til gavn.

Aftalen mellem Scandlines, Banedanmark og DSB omkring leje af de resterende havnearealer i Gedser Havn. Dermed er ventetiden slut, og de anlægsarbejdere, der skal forme fremtidens Gedser Havn kan gå i gang.

Udvidelserne indebærer blandt andet en nyt check-in-område, ny terminalbygning samt 16 opmarchbaner. Alt i alt vil det gøre rejsen mellem Gedser og Rostock mere effektiv. Derudover håber man at forbedre forbindelserne til den østlige korridor, når de nye superfærger indsættes. Scandlines’ investering i udvidelserne er på et trecifret millionbeløb, der samtidig vil flytte trafikken ud af Gedser by og samtidig give borgerne et nyt, rekreativt havneområde.

”Med Scandlines’ nye havneområde flytter vi trafikken vestover og væk fra byen. Samtidig omdanner vi de gamle havnearealer til rekreative områder for byens borgere, så her bliver mere fred og ro, og byen kommer til at hænge bedre sammen,” udtaler Susanne Brigitte Kock, kommunikationschef i Scandlines.

De nye færger, der skal indsættes, bliver indsat i 2012 på ruten mellem Gedser og Rostock. Der vil være plads til ikke mindre end 1.500 personer og 480 biler eller 96 lastbiler på de nye færger – og dermed fordobler man altså rutens nuværende kapacitet.

Som et led i udbygningen af havneområdet er man nødsaget til at inddrage en lille del af kolonihaveområdet ved havnen i Gedser. Scandlines vil hurtigst muligt tage kontakt til de 5-6 berørte kolonihavelejere for at sikre sig, at disse er fuldt orienteret omkring processen – samt for at sikre, at der bliver taget hånd om kolonihavelejerne.

 Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen