Rejsestart.dk - Din rejse starter her
SolrejserStorbyferieRundrejserKrydstogterGolfrejserCampingTemarejserMiniferie BilferieBilferieFlyrejserFlyrejserBusrejserBusrejser
> Forside > Rejsenyt > Nye tendenser i rejsebranchen Privatlivspolitik  
Rejsenyt

Nye tendenser i rejsebranchen

Udgivet: 27/4 2005 af Rejsestart.dk

Det er blevet mere og mere populært at rejse flere gange om året, samtidig med at danskerne ønsker mere og mere luksus på deres rejser.

Det er blevet mere og mere populært at rejse flere gange om året, samtidig med at danskerne ønsker mere og mere luksus på deres rejser.

Især mulighederne for de korte storbyferier, har medvirket til at danskerne rejser oftere end før. Storbyferierne fungere for mange som et afbræk i hverdagen. Disse storbyferier sammen med en sommerferie og en vinterferie gør at mange efterhånden tager på 3 udenlandsrejser på et år.

Tendens i rejsebranchen viser også at danskerne er ønsker mere og mere kvalitet på deres charterrejser, vi betaler gerne mere for at bo på 4 og 5 stjernede hoteller. Dette illustreres i en årlig spørgeskemaundersøgelse fra Star Tour. Denne tendens skyldes ikke mindst at danskerne har fået flere penge mellem hænderne, men også den triste danske sommer, som får flere og flere danskere til at forkæle sig selv med ekstra luksus. Se oversigt over nyheder fra rejsebranchen

Har du kendskab til nyheder der er af interesse for Rejsestart.dk´s brugere kan de sendes til redaktion@rejsestart.dk

> Bilferie Zadar  
> Om Rejsestart.dk   > Personlige oplysninger   > Hjælp   > Kontakt os > Sitemap     > Til toppen